2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين عاليه اما همراه راه نميده اگه برات مهم نيست برو همينجا

مانیتور روبه رو داره خودت بچه رو ببینی آخه من سونو 8 هفته رو رفتم مانیتور فقط برا خودش بود

من مهدیه بقایی رو ۱۱ هفته و پنج روز رفتم. جنسیت رو درست گفت.

آدرسشو بخوای باید نگاه کنم.

البته شاید از این دکتر بهتر هم زیاد باشه. من خانم میخواستم.

من ریخته ام در دل تو شیره جان... هی چرخ بزن در من و دل را بتکان... این هم نفسی چه حس و حالی دارد... در پیکر من دو قلب ضربان دارد... 
من مهدیه بقایی رو ۱۱ هفته و پنج روز رفتم. جنسیت رو درست گفت. آدرسشو بخوای باید نگاه کنم. البته شای ...

واقعا توی 11 هفته درست گفت چه جالب آخه من شنیدم که 12 هفته رو هم احتمالی میگن ممنون میشم ادرسشو بدی من چون با همسرم فامیل هستیم و آن تی هم برای تشخیص ناهنجاری مادرزادی هست بیشتر تمرکز روی دقیق بودن تشخیص سلامتیش هست بچه اولم هست جنسییتش فرقی نداره ولی خوب کنجکاوی بدنم چی هست

واقعا توی 11 هفته درست گفت چه جالب آخه من شنیدم که 12 هفته رو هم احتمالی میگن ممنون میشم ادرسشو بدی ...

البته هنوز دنیا نیومده. ولی چند بار دیگه هم رفتم سونو همه گفتن دختر. برای همین میگم جنسیت رو درست تشخیص داده.

ان شاالله که تو راهیتون سالم باشه، خانمی

خیابان احمدآباد - پرستار ۱ - پلاک ۲۴ - ساختمان پزشکان نیکان - طبقه ۳

من ریخته ام در دل تو شیره جان... هی چرخ بزن در من و دل را بتکان... این هم نفسی چه حس و حالی دارد... در پیکر من دو قلب ضربان دارد...