2777
2789

بچها پسرم ۲ نیم سالشه دیشب قبل خوابش فهمیدم ی کوچولو گرمه بدنش لباسشو کم کردم ۲ شب بیدار شدم دیدم بدنش داغه تب سنج تبشو زد ۳۸.۳ سریع بهش استا دادم تا ۶ بیدار بودم هی پاشویش کردم تو اب نمک تبش شد ۳۶.۸ صبح ساعت ۱۰ بیدار شد باز تبش ۳۸ بود الان باز تبشو کنترل کردم ولی حالت عادیه عادیه غذاشو میخوره بازی میکنه ولی تب داره میتونه علائم دندون در اوردنش باشه... 

اینم بگم بعضیا جبهه نگیرن که بچه ببر دکتر ساعت ۳ ویزیتشه باید ببرم ولی ی حالیم براش

ممنونم از جوابتون پیشاپیش

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

به خاطر دندان های کرسی نیست احتمالا؟

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

احتمالن یا دندونه یا سرمای خفیف خورده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره به خاطر دندوناشه 

اگه کرونا ندارین از دندونه 

من کرونا گرفتم بچم تب کرد اما حالش خوب بود بازی می‌کرد و... 

تا بچمم گرفته بود

اگه کرونا ندارین احتمال قوی از دندونشه

آره به خاطر دندوناشه  اگه کرونا ندارین از دندونه  من کرونا گرفتم بچم تب کرد اما حالش خوب ...

نه کرونا چند ماه پیش گرفتیمم ولی پسرم مرتلا نشددد. از دیشب اینجوری شد 

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

شاید دستش کثیف بوده کرده دهنش مریض شده، شاید یکم سرماخورده و کوچولوعه مریضیش ... دکتر میگفت تب بچه رو تا بی حال نشده و مانع خوابش نشده وایین نیارین سیستم دفاعیی رو ضعیف میکنه این کار

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
شاید دستش کثیف بوده کرده دهنش مریض شده، شاید یکم سرماخورده و کوچولوعه مریضیش ... دکتر میگفت تب بچه ر ...

اینو شک دارم چونکه دیروز یهویی دیدم از کیفم پول گرفته منم تا دیدم سریع رفتم دستشو شستم و دهنشو اب زدم. نه حتی دیشب برای خوابشم اذیت نکرد قشنگ خوابید چون من هی پاشویش میکردم میپرید از خواب

❤یه پسر دارم شاه نداره❤