2777
2789
عنوان

خانمای باردار مامانا

220 بازدید | 35 پست

درد کمر و حس سفتی و تیر کشیدن شکم اوایل هفته14 طبیعیه؟؟ حس کشیدگی و سفتی شکم دارم گاهی وقتا تیر میکشه ناجور کمرم خستس راهنماییم کنید لطفا

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس عادیه...

منم ۱۶هستم همش درده هست دیگه باهات

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

بارداری ی مدلیه

که میگی نخاعم قطع شده فلج شدم دارم میمیرم

مردم

میگن طبیعیه.

پس دیگه سوال نکن تاآخرش🤣

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
ویتامین دی و کلسیم رو میخوری؟

راستی تا چند وقت باید بخوری اهن و کلسیم و...

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
راستی تا چند وقت باید بخوری اهن و کلسیم و...

تا آخر،سه ماهه اول دکترم فقط فولیک اسید و ویتامین دی تجویز کرده بود

بعد سه ماه آهن و ویتامین دی و مولتی ویتامین

اما من چون وزنم زیاد میره بالا مولتی ویتامینو نمیخورم

کلسیم هم دکتر من ننوشته ولی اکثر دکترا مینویسن

سه ماهه اول دکترم فقط فولیک اسید و ویتامین دی تجویز کرده بود بعد سه ماه آهن و ویتامین دی و مولتی وی ...

اووووووه چخبره من فکر کردم همش یک ماهه

منم ۱۶هستم همش درده هست دیگه باهات

دوراز جون شما من قبلا سقط داشتم با اینکه بچه خوبه الان جفت پایینه ولی دکترمم چیزی نگف خودم مواظبم ولی دارم میترکم 

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
نه بابا اولا که هیچ من تازه استخوان درد گرفتم از کمبود ویتامین دی ماه هفتمم

از کیسه آب میترسی یا فقط من توهم پاره شدنشو دارم؟خوشبحالت دیگه اخراشی انشالا بسلامت زایمان کنی

از کیسه آب میترسی یا فقط من توهم پاره شدنشو دارم؟خوشبحالت دیگه اخراشی انشالا بسلامت زایمان کنی

ماه پیش حس میکردم سوراخ شده نشتی داره دکترم گفت نه میزانش اندازس، گفت نشتش اینطوریه که مثل جیش هی آب بره ازت نه اینکه حس کنی مرطوبی

ممنون همچنین