2777
2789

16ساعت از 24 ساعت گوشی دستمه ...ان تایمی ک دستم نیست خوابم ...  

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین طورم همش میگن ضررداره

تا ساعت 5 که به خاطر کارم مجبورم ...بعد از اونم مصرف شخصی

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

[QUOTE=167390702]عزیزم ده هفته وسه روزمیشه ماه دوم نه سوم شما دوازده هفته وشش روزمیشی سه ماه بابا منم دائم گوشی دستم ...[/QUOTE اره بابا یه پدر شوهر خاله زنک دارم هروز یه پیامی برای من میده اینو بخور اینو نخور این کار کن اون کار کن

خدایا شکرت
[QUOTE=167390702]عزیزم ده هفته وسه روزمیشه ماه دوم نه سوم شما دوازده هفته وشش روزمیشی سه ماه بابا من ...

😒😒😒وا چه خاله زنک

منم دخترای برادرشوهرم هرچیزی بگی خوردم میگن نخور ک بچت ال میشه بل میشه😐