2777
2789

من و همسرم عقد هستیم دوروز پیش سریه موضوعی بشدت ازش دلخورشدم..خانوادش نبودن منم ناهاردرست کردم و برای اینکه تنها نباشه رفتم پیشش باهم ناهار بخوریم اما تمام مدتی که اونجا بودم هدفون گوشش بود و با گوشیش مشغول بود و وقتی منو دید گفت چقدر زود اومدی و حتی یه کلمه هم باهام حرف نزد هیچ دلخوری هم از هم نداشتیم بعد هم گوشی رو گذاشت کنار و خوابید من سعی کردم با خنده و شوخی مانع خوابیدنش بشم ولی توجهی نکرد منم همینطور منتظر نشستم تا بیدار شد بعد ناهارو اوردم دولقمه خورد گفت بیرون که بودم ناهارم خوردم الان میل ندارم راستش از این همه بی توجهیش خیلی دلخور شدم نزدیک پریودمم بود  دنبال یه بهانه بودم یکم بحثمون شد و اون بین بهم گفت تو میخوای توی همین عقد همه ی زیر و بم زندگی منو بدونی در حالی که من همچین منظوری نداشتم فقط ازش خواسته بودم میخواست به برادرش ۴۰ میلیون قرض بده منم در جریان میذاشت و از بقیه نمیشنیدم...منم دلخورشدم و برگشتم خونه...بهم پیام داد که ناراحت نباش ازم و ...ولی روز بعد رفتارش تغییری نکرده بود و همچنان بی توجه به من درگیر گوشیش بود اهل محبت رفتاری و کلامی نیست و این منو خیلی اذیت میکنه دیشبم کلی بهش پیام دادم و گفتم با حرف زدن حل کنیم همه چیو ولی گفت تو همه چیزو گنده میکنی و دیگه جوابم رو نداد اگه همون اول با محبت یه چیزی بهم میگفت اروم میشدم ولی اینکارو نکرد والکی کش پیدا کرد دلخوریم الانم نمیدونم بازم باید من تلاش کنم برای رفع ناراحتیمون؟؟

بابا برو اشتی کن شما قراره صد سال باهم زندگی کنید کی یادش میمونه کی اولی اشتی کرد

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃

تورو خدا دوتا تاپیک اخرمو گزارش بزنید ممکنه شناسایی شم

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا برو اشتی کن شما قراره صد سال باهم زندگی کنید کی یادش میمونه کی اولی اشتی کرد

میگم با اینکارم این تبدیل میشه به یه عادت براش و دیگه تلاشی نمیکنه میخوام یکم غرورشو کم کنه

دقیقامثل شوهرمن اصلابلدنیست محبتشوبزبون بیاره فقط عمل میکنه ناراحت نباش عصبی هست فک کنم ولی چیزی تودلش نیست مطمئن باش اگه پیش قدم بشی عزیزترمیشی

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤
میگم با اینکارم این تبدیل میشه به یه عادت براش و دیگه تلاشی نمیکنه میخوام یکم غرورشو کم کنه

عزیزم اشتی کنید ولی هیچووووقت خونشون نرو بزار التماست کنه زیاد هم باش بیرون نرو ک دیدنت بشه ارزوش اون موقع وقتی دیدت خر ذوق میشع😂❤

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
دقیقامثل شوهرمن اصلابلدنیست محبتشوبزبون بیاره فقط عمل میکنه ناراحت نباش عصبی هست فک کنم ولی چیزی تود ...

یکم راهنماییم میکنین چطوری اینکارو انجام بدم پیام بدم بهش چیکار کنم؟

عزیزم اشتی کنید ولی هیچووووقت خونشون نرو بزار التماست کنه زیاد هم باش بیرون نرو ک دیدنت بشه ارزوش او ...

اخه خونه هامون روبه روی همه ولی درست میگی یکم دورازدسترس بودن ارزش ادم رو بیشتر میکنه

تورو خدا دوتا تاپیک اخرمو گزارش بزنید ممکنه شناسایی شم

برو تو حذف تاپیک لینک تاپیکتو بفرس نی نی یار پاک میکنه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
یکم راهنماییم میکنین چطوری اینکارو انجام بدم پیام بدم بهش چیکار کنم؟

باپیام حرفای دلتوبش بزن بش بگوکه عاشقشی بش محبت کن خیلی زیاداونقدمحبت که نتونه دوریتوتحمل کنه مردابامحبت زوداروم میشن...منکه ازاینانتیجه گرفتم

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤
برو تو حذف تاپیک لینک تاپیکتو بفرس نی نی یار پاک میکنه

اون روزی یکیه من باید زودتر همه تاپیکا پاک شه

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)

عزیزم ،اینو به خیلی ها گفتم:

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند

تا تو را یکباره دل آن سو کند.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.✍

ببین گلم،اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن.

کمکت میکنه ان شاءالله

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست.

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
قهر بودن کار درستی نیست ولی سرسنگین باش و باهاش صحبت من مشکلتو حل کن نذار عادی بشه نذار همیشه این رف ...

حرف زدم باهاش و حتی برای اشتی پیش قدم شدم گفت مناصلا قهرنبودم بهش گفتم شاد بودن و انرزی من بستگی به عشق و توجهی که از تو دریافت میکنم داره اونم گفتم اگه قی نباشه ی هم دریافت نمیکنی...گفتم یعنی نیست گفت نیست...خیلی دلم شکستہ