2777
2789
عنوان

هر کی تو بورس کمک بخواد من در خدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 76 پست
من خیلی ساله تو بورس هستم . با حرف کسی نیومدم. خودم کلاس رفتم و خودم تحلیل بلدم. خیلی از اطرافیانم م ...

اما تو این بخور بخوری که شما میگین ما داریم کلی سود میکنیم با نوسان گیری و دید کوتاه مدت  

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما تو این بخور بخوری که شما میگین ما داریم کلی سود میکنیم با نوسان گیری و دید کوتاه مدت   &nbs ...

عزیزم ببخشید اصلا قصد جسارت و توهین ندارم. انشالله همیشه موفق باشی. ولی یکی از علت های به هم ریختن بازار و خروج سهام از  حالت تعادل، همین نوسان گیری ها هست. خصوصا نوسان گیری روزانه که یه مدت کوتاه ممنوع هم شد ماه گذشته. 

عزیزم ببخشید اصلا قصد جسارت و توهین ندارم. انشالله همیشه موفق باشی. ولی یکی از علت های به هم ریختن ب ...

خب ما بشینیم نگاه کنیم همه نوسان بگیرن؟ما هم معامله نکنیم؟نوسان گیری همیشه بوده و خواهد بود شما هم باید هم رنگ جماعت بشی وگرنه مجبوری بشینی حسرت بخوری

نه من چون تو بورس کار میکنم و اموزشم دیدم  وقتی مردم 50.60 درصد تو ضرر بودن من نصف پولم رو بردا ...

گلم طبق آمار تمام سهم های بورس ایران بالای 50 درصد روند نزولی داشتن. شما چه جوری ده درصد ضرر کردی؟ 

بلاخره نصف سرمایه ت که سهم بوده. قدرت نقد شوندگی هم که صفر بود ماشالله. 

گلم طبق آمار تمام سهم های بورس ایران بالای 50 درصد روند نزولی داشتن. شما چه جوری ده درصد ضرر کردی؟&n ...

من 10مرداد با توجه به نمودار شاخص و طبق یه سری تحلیلا نصف پولمو نقد کردم چون حس کردم که اتفاقایی میفته حتی به خیلیا هم گفتم اما ملت چون فک میکردن بورس قراره تا ابد سبز باشه و سود بده هی پول میریختن تو بورس سهمی هم که میگم ضرر کردم غدام بود میتونین برین ببینین خودتون غدام رو اما الان دو برابر سود کردم 

عزیزم شما کجا در آموزش بورس دیدین؟؟

برای اموزش میتونین از فیلمای یوتوب استفاده کنین تا کرونا تموم بشه بعد برین کلاس

برای اموزش میتونین از فیلمای یوتوب استفاده کنین تا کرونا تموم بشه بعد برین کلاس

آره الان کلاس حضوری برگزار نمیشه. 

یه حامد ثفقی هم هست إموزش مقدماتی میده بد نیست. 

هم تو اینیستا لایو میده هم مطالبو برات ایمیل میکنه. مال تالار بورس ایرانه.