2777
2789
عنوان

کسی از اینترنت گوشی چیزی می دونه.

124 بازدید | 21 پست

بچه ها داداشم اینترنت نامحدود گرفته ستاره هزار  مربع 

الان فقط سروش شاو . وات  گوگل کار نمیکنه. باید چی بزنه که درست شه. 

قربون دست تون 😚😚😚

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید نت گوشی رو یه با خاموش روشن کن یا سیم کارت رو در بیار دو باره بزنه درست میشه

واقعا.

دیگه مشکلی نداره به نظرت

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

خاموش روشن کنید گوشی رو 

اگه فقط سایتای داخلی باز میکنه داخلی گرفتید بین المللی نیش

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
باید نت گوشی رو یه با خاموش روشن کن یا سیم کارت رو در بیار دو باره بزنه درست میشه

گوشیش تازه خریدیم. از اول درست بود ولی وقتی  شیم کارت دانش آموزی روش انداختیم  خراب شد.

علامت ۳g h 4gچیزی اومده؟ بغل سیم کارت؟

الان در آوردم ولی میگه ۴gبوده. 

اها خب همون دیگه اون مخصوص فقط برنامه شاده،بستشو لغو کنید

الان اون سیم کارت نیست . سیم کارت اولشه. 

بایو چطور لغو بشه عزیزم