2777
2789
عنوان

بارداری

76 بازدید | 12 پست

من ۸هفته باردارم برا عفونت رفتم مطب مامائی قرص ازیترومایسین ۴۰۰بهم داد چن تاشو خوردم الان تو نت سرچ کردم در موردش استرس گرفتم بنظرتون ادامه بدم یا مصرفشو قطع کنم؟

منم شنیدم خوب نیس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما من این ماه لتروزول با متفورمین خوردم بد روز ۱۳پری رفتم سونو واژینال ی فولیکول ۲۰سمت راستم داشتم الانم که عقب انداختم باید دیروز پریودمیشدم هنوزنشدم و ولی ظهر بیبی زدم منفی شد ینی امکان داره باردارباشم و بیبی نشون نداده باشه

ممنون میشم ج بدین

بخاطر این که سن بارداریم کمه میترسم مصرفشو ادامه بدم یا نه

نگرانیت بیخوده دکتر همه چیزو میبنه نسخه مینویسه ماها دکتر نیسم اگه عفونت درمان نشه عواقبش خوب نیس دارو بخور نگران نباش 

ازقرصش اطلاع ندارم

اما اصلااا نت رو نبین چون فقط استرس میگیری و استرس از هر چیزی بدتره ،توکلت به خدا باشه

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
مرسی گلم خودش ک گفت اصلا ضرری نداره😘

بجای اینا استرس برو از لحظه به لحظه بارداریت لذت بر یه دفتر خوشگل برا نی نیتون درست کنه تموم اتفاقاتو بنویس قران زیاد بخون فوق العاده تو هوش بچه تاثیر داره