خداییش دنباله این نباشید که راه هزار ساله رو یک شبه برید :/ برای لاغر شدن حدااااقل یه ماه زمان نیازه ،آخه توی یه هفته چجوری میشه به صورت محسوس وزن کم کرد؟! 😑شایدم میشه و من خبر ندارم!🤦🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما میخای چیزیو که سالها ذخیره کردی در عرض یه هفته به باد بدی!!!!!؟؟؟
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
یه هفته فقط میوه و سبزیجات و اب اصلا نباید لب به برنج و نون و چیزای دیگه بزنی تو اینترنت هست اگه بزنی من خودم گرفتم این رژیمو البته فقط ۴ روز بود گرفتم تو این چهار روز ۵ کیلو کم کردم ولی بدنم ضعیف شد ریزش موی شدید گرفتم
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂