2777
2789
عنوان

کمکم کنید

109 بازدید | 11 پست

چند روزیه مادرم فوت کرده ولی نمی‌دونم چک شده انگار نه انگار دریغ از یه قطره اشکی دوست و آشنا همه اشک میریختن اما من عین خیالم نبود با وجودی که دوسشم داشتم ولی نمی‌دونم چه مرگم شده بود دقیقا این چندروز سرحال بودم موقع تشیع هم خیلی جیغ و گریه و داد و بیداد کردم و خودمو زدم ولی حتی یه قطره اشکم نریختم. فقط ریاکاری و تظاهر و نمایش بود. الان عذاب وجدان گرفتم

یه جرعه سکوت ِِ.

منم اینطوریم یعنی روزه اول باور نمیکنم نه گریه ای چیزی ولی روز‌دوم.....

یعنی تو شکم‌توام تو شکی عزیزم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوکه شدی‌من برا مادر بزرگم ایطور بودم‌.عااااشقشم بودم.اما نرفتم واس تشیع جنازع اش.باورم نمیشد.بعد ی مدت تازع خلعشو حس کرذم خیلیی بد بود.خذا مادرتو بیامرزه

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

این یه حالت روانی هست که وقتی اتفاقی خارج از تحمل انسان بیفته ذهن باهاش مثل یک اتفاق عادی و روزمره برخورد میکنه انگار که اصلا مهم نیست 

از نظر علمی فشار روانی که شما تحمل کردی از اونایی که گریه میکردند بیشتر بوده