2777
2789

سلام مامانا اگه راهی بلدین لطفا راهنماییم کنین

دخترم ده ماهشه هشت کیلو و سیصد وزنشه

از چهار ماهگی دیگه خوب شیر نخورد ی مدت کوتاه شیر خشک همراه شیر خودم دادم ک ب گفته بهداشت قطعش کردم

شکر خدا نسبتا خوب غذا میخوره

خیلی فعالیتش زیاده ی جا بند نمیشه

ولی خب خیلی غصه وزنشو میخورم صورت بچم ی ذرس😔

اخه چیکار باید کنم تا وزن بگیره؟😭

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ رو نموداره غصه نخور

نه یکم پایینتره😔

اصلا من بخاطر کرونا از هفت ماهگی ب بعد بهداشت نبردم اما یک ماه و نیم پیش دکترش قد و وزن کرد گفت وزنش کم بود

هر بار ک میگن کمه کلی ناراحت میشم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
منم فردا میخوام پسرمو ببرم دکتر بخاطر کرونا میترسم ولی چاره نیست 

من چند بار بردم ازمایشم دادیم بخاطر عفونت ادراری بستری شد الانم دوماهه مرتب ازمایش میدیم دیگه عفونت نداره شکر خدا ولی یکمی کم خونی داره ولی خب برای وزنش کار خاصی نمیکنن ک

نه یکم پایینتره😔 اصلا من بخاطر کرونا از هفت ماهگی ب بعد بهداشت نبردم اما یک ماه و نیم پیش دکترش قد ...

نباید شیر خشک رو قطع میکردی منم الان هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک

زندگی من تویی عشق مامان❤