2777
2789
عزبرای دلم بخدا سرکاری نیست من بستریم  اگه اشکال نداره بزارین عکس خونتونو ...اشپزخونه...دلم تن ...

اومدیم عکس ببینیم نیومدیم بذاریم که

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق خونه ی کوچیکم  خونم ویلاییه و ۳۰۰ متر😕 البته شکر خدا همینم نعمتیه

ناشکر نباش حالا بگذرون خواهر اشکالی نداره خدا بزرگه😐

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

گذاشتی بلایک

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
؟؟

هیچی منم عاشق پرایدم حیف که مازراتی داریم بازم شکر😂

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
ناشکر نباش حالا بگذرون خواهر اشکالی نداره خدا بزرگه😐

عزیزم واقعا از خونه ی بزرگ خسته شدم هر چی کار میکنم تموم نمیشه همش در حال جمو جور کردنم 

دوس دارم خونم آپارتمانی باشه

شما چی

من عاشق خونه ی کوچیکم  خونم ویلاییه و ۳۰۰ متر😕 البته شکر خدا همینم نعمتیه

عکس اشپزخونه تون رو بزارین☺

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️