2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میدونم چنتا یخچال میخاد و هر ماه پول برقش خیلی زیاد میشه.گفتم شاید بدرت بخوره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
الان که اقدام نکن بزار سال دیگه بخاطرکرونا مردم کمتر خرید میکنن ضرر میکنی

ما روستا هستیم همین الانشم همه از بیرون دارن می‌خرن... فک نکنم ضرر کنم

من تو این کار نیستم ولی چند نفری رو میشناسم هستن، کارت بهداشت و گواهینامه بهداشت میخواد، چون مواد خوراکی هست مغازه هم باید یه سری شرایط خاص رو داشته باشه مثل تا سقف سنگ بودن و، آبراه داشتن و روشویی و... شرایطش رو بپرس یا تو نت بزن، مغازه رو که گرفتی برای جواز کسب میتونی اقدام بکنی، فقط سبک سنگین بکن الان یکم بازار به خاطر کرونا خرابه 

ن فک نکنم..چن تا یخجال بخواد..یدونه کافیه بنظرم..

ي دونه ایستاده برا سبزی ما کافیه اگه بخوام کنارش مرغ هم بیارم یکی از اینا ک واسه بستنی میگیرم اگه جواز دوتاشو باهم بدن

من تو این کار نیستم ولی چند نفری رو میشناسم هستن، کارت بهداشت و گواهینامه بهداشت میخواد، چون مواد خو ...

تونت چیزی نزده درست هرچی گشتم نتونستم ی شماره پیداکنم با یکی مشورت کنم

ما روستا هستیم همین الانشم همه از بیرون دارن می‌خرن... فک نکنم ضرر کنم

اصلا مغازه نمیخواد یه کار و کسب اینترنتیه  تبلیغ بزار تو برنامه دیوار مشتری خودش میاد اگه عطر و طعم و بهداشت رو رعایت کنی که مشتری مشتری میاره 

یه یخچال هم کافیه 

چه نوع سبزی میخوای آماده کنی ؟؟