2777
2789
عنوان

بیایند بگید بچه که بودین چه کارای بدی کردی 🥳🤭🤗😃

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 219 پست
وا همین الان هم کرم بریز من که کرمم بزرگ تر شده 😏😏

منم کرمم بزرگ شده ولی دیگه خودمم بزرگ شدم 😁

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با پسرای محلمون بازی میکردم . یبار قایم باشک بازی کردیم .یکیشون منو دنبال کرد .منم افتادم زمین .ت ...

خخخ طفلی 😕😁

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕

دوستان یه سوال شما بخوایین بستنی بخورین اول اون کاکائو دورشو می خورین بعد میرین سراغ بستنی یا همشو باهم می خورین؟؟ من واقعا برام سواله 😂😂

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 

هر روزم مثلا عاشق یه نفر میشدم😕🖐 با همشونم ازدواج میکردم😐😑

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕

یه بار تو بازی گرگی واسه اینکه گرگ منو نگیره از تو شیشه پریدم بیرون و فرار کردم.فقط دیگه یادمه همه جا پر از خون بود😂😂😂😂رگ دستم پاره شده بود همه میدویدن که منو برسونند بیمارستان تا هلاک نشدم😅🙄🙄فقط ۳۰تا بخیه خورد🤦🙄

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دوستان یه سوال شما بخوایین بستنی بخورین اول اون کاکائو دورشو می خورین بعد میرین سراغ بستنی یا همشو ب ...

من یه معجزه تو زندگیم دارم که برام غیر قابل باور و اینکه شوهرم از شکلات کاکایویی متنفره و از بوش حالش بهم میخوره تا دوسال باورم نمیشد ولی واقعیه😕😐😑