2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از آهنگ و فیلم یاد گرفتم😬گرامرشم از کانالای تلگرامی

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
الان کامل بلدی؟ چقد طول کشید؟ 

فک کنم تقریبا سه ماه تعطیلات تابستون

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
چ عاالی. بعد زود از یاد ادم میره اگر همش استفادش نکنی؟ 

اگه دو سه سالی باشه فک نکنم یادت بره مگه اینکه ی ده بیست سالی استفاده نکنی که اون موقع برات یکم محو میشه اطلاعات زبان ترکیت ولی بعد یکم استفاده دوباره روان میشی (اینجور مسائل به استعداد زبان آموزیت بستگی داره بعضیا خیلی تیزن تو زبان آموزی)

اگه دو سه سالی باشه فک نکنم یادت بره مگه اینکه ی ده بیست سالی استفاده نکنی که اون موقع برات یکم محو ...

مرسس عزیزم. یک پیج پیداکردم کلاس گروهی. هفته ای دوبار  12جلسه. ماهی 70تومن

خدایا مراقب تودلی هام باش❤️
مرسس عزیزم. یک پیج پیداکردم کلاس گروهی. هفته ای دوبار  12جلسه. ماهی 70تومن

خواهش گلم خیلی خوبه موفق باشی🌹