2777
2789

من دم عروسیمه=۱کروناهست۲=خواهرم باردار و استراحت مطلق۳بابام وشوهرم قهرن

۳ساله عقدم.خونمو چیدم.ولی بخاطر یه مسائل قدیمی و یکم لج دلجبازی شوهرم ازحق خودش فقط یبار دفاع کرد

بابام شوهرمو پرت کرد بیرون

بهش گف بیشعور وبی ادب

شوهرمم دیگه پاشو ننیزاره خونمون

بزرگ فامبل هم نداریم که واسطه شه چون رفت وامدی باکسی هم نداریم وبابام هم حرف از کسی نمیشنوه

ابجیمم شهرستانه راه هارو بستن و ارزوشه بیاد عروسیم

دوناهم هست که خونم حاضره

من موندم این زندگی که ارزومه بمیرم داغمو بزارم بدل همشون

مامان وبابامم فقط میگن طلاق بگیر طلاق بگیر

خودم تنها چسبیدم به زندگیم

مامانمم میگه اخرش برمیگیردی حتی با بچه

چرا طلاق اخه ؟؟مگه شوهرت چشه؟

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته ... . منطقی  حرف بزن بگو دوستش دارم

میگه برو پشت سرتم نگاه نکن

حق رفت وامد نداری

تو بایه دختر فراری دیگه فرقت چیه

بخاطر شوهرت منو زیر پات گذاشتی ومیکی طلاق نمیگیرم شوهرمو دوس دارم

چرا پدر مادرت هی میگن طلاق بگیر دلیلش چیه اخه

چون شوهرمو باهمه مقاییسه میکنن

دوست دارن هیچی نگه.هیچکاری نکنه.جوونی نکنه.مثل یه ادم اهنی فقط کار کنه برای من کادو بخره

میگه برو پشت سرتم نگاه نکن حق رفت وامد نداری تو بایه دختر فراری دیگه فرقت چیه بخاطر شوهرت منو زیر ...

خب ببین اگه واقعا حق با خانوادت نیست برو سر خونه زندگیت ...زمان میبره ولی باهات خوب میشن خونواده

..............

چقدر بد شانسی آوردی عزیزم ..بنظرم اصلا عروسی نگیر برو سر خونه زندگیت دختر.الکی خرج هم نکن..به جاش میخوای یه جشن کوچولو با خودت و شوهرت بگیر تو خونه ی خودت لباس خشکل بپوش و فلان...(ویییییی خیلی رمانتیکه🙊🙈)

♡♡