2777
2789

سلام دوستان میخوام یه لب تاپ خوب بگیرم برا کارهای دانشجویی و کلاساش ولی میخوام یه طوری هم باشه ک اگه در اینده هم خواستم مثلا فتوشاپ یا همچنین چیزی کار کنم به درد بخوره 

کسی یه مدل خوب با قیمت رنج ۱۸ تا ۲۱ سراغ داره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی بخاطر جواب دادنت😘میشه بیشتر توضیح بدی  اینکه قیمتش چقد درمیاد امکاناتش واینا

خواهش میکنم 

ببین من الان از پشت سرفیس دارم باهات چت میکنم براهمین فکر میکنم بتونم راهنماییت کنم

سرفیس تقریبا میشه گفت نوت بوک مارک ماکروسافته

ترکیبی از تبلت و لپ تاپ

یعنی لپ تاپی که تاچه قلم داره کیبورد داره که کیبوردش اهنرباییه و ازش جدا میشه و سیستم عاملش ویندوزه

خودتم که قطعا مارک ماکروسافتو میشناسی

مال امریکاست و شرکت بیل گیتس

برادرم منم که دانشجوی دکترای برقه از همین استفاده میکنه بنابراین برای کارای مهندسی قابل استفادست 

مدلای جدیدش گرونن اما اگ بگردی سی و خورده ای پیدا میکنی ولی خب باید وام بگیری یا پول جمع کنی 

این یه مدلش

اگرم هزینش در توانت نیست به نظرم برو لپ تاپ ایسوز بخرمن قبلا داشتم عااااالیه هم خوشگله هم سیستمش خوبه همون رنج قیمتیه که میخوای