2777
2789
عنوان

بی حوصلگی

64 بازدید | 9 پست

بچه ها پیشنهاد برای بهتر شدن خستگی و بی حوصلگی بدید☺

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش...

الان می خواستم بکنم ولی زود خسته شدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
با کلیپهای زومبا توی یوتیوب ورزش کن، هم شاده هم انرژیتو میبره بالا هم رو فرم میای

دانلود کردم ولی میخوام شروع کنم حسشو ندارم

دانلود کردم ولی میخوام شروع کنم حسشو ندارم

یه پسره هست اسم کانالش

Fitness Marshall هست، اگه زبانت خوب باشه، با کلیپش هم میرقصی هم میخندی خیلی جکه

پاشو پاشو با همون آهنگا حداقل یکیشو بذار یه قر بده بعد حسش میاد

من نظرم برعکس دوستانه  یوگا کار کن اروم آهنگ ملایم نور کم  بعد خود به خود انرژی میای&nbs ...

الان داشتم یوگا میکردم ده دقیقه شد احساس خستگی و بی انگیزگی کردم البته آهنگ نذاشته بودم

یه پسره هست اسم کانالش Fitness Marshall هست، اگه زبانت خوب باشه، با کلیپش هم میرقصی هم میخندی خیلی ...

ممنون😊