2777
2789

خیلی دعا کردم خیلی خدارو صدا زدم ممنون میشم برام دعا کنین🙏🙏🙏

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صددرصدبارداری.

مبارکت باشه گلم.

ان شاءالله سر وقت و سالم بیاد بغلت.تو این ی ساعت دعا کن برای منتظرا.14تابرات میفرستم گلم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

منم ۱۴ صلوات ان شااءالله که خبرای خیلییی خوبی بشنوی و مامان بشی🌸

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸
صددرصدبارداری. مبارکت باشه گلم. ان شاءالله سر وقت و سالم بیاد بغلت.تو این ی ساعت دعا کن برای منتظر ...

قربون زبون شیرینت ان شاءالله هر چی بخوای خدا بهت بده🙏🙏

قربون زبون شیرینت ان شاءالله هر چی بخوای خدا بهت بده🙏🙏

ممنون.دوست داشتی واسه امضام دعاکن.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
برات آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم.دوتا تاپیک دارم میشه براشون گزارش بزنید ممنون میشم برای رفع مش ...

خیلی ممنون عزیزم. منم برات گزارش زدم

یکی چیه عزیزمممم برات 100 تا صلوات میفرستم و از ته دل دعا میکنم که باردار باشی    

خیلی ممنون مهربونم ان شاءالله هر چی بخوای خدا بهت بده