2777
2789
عنوان

بیمارستان الغدیر یا صارم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست
متاسفانه الغدیر رسیدگیشون خیلی خوب نیست من با تمیزیشم مشکل دارم  کلا یه بار واسه عکس برداری ا ...

عه ممنون پس کلا باید بیخیال الغدیر بشم 😬 چون رو تمیزی حساسم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

منم شرقم 😁 پس خیالم راحت باشه 😂 با شرایط اورژانسیم میشه رسید 😁

آره بابا خیالت راحت

من رسیدم بیمارستان ۷ سانت شده بودم دو ساعت بعد زایمان کردم طبیعی 

ولی دکترم گفت دفعه ی بعد زودتر بیا😁

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا خیالت راحت من رسیدم بیمارستان ۷ سانت شده بودم دو ساعت بعد زایمان کردم طبیعی  ولی دکت ...

😂 😂 😂 خوبه دیگه نصف درد و تو راه کشیدی فکر کنم 😁

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

😂 😂 😂 خوبه دیگه نصف درد و تو راه کشیدی فکر کنم 😁

نه والا 

خیلی کم درد پریود داشتم  رفتم واسه چکاب 

ولی فهمیدم دارم میزام😐

اصا آمادگی نداشتم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
نه والا  خیلی کم درد پریود داشتم  رفتم واسه چکاب  ولی فهمیدم دارم میزام😐 اصا آماد ...

پس به موقعه رسیده بودی خداروشکر 😍 

پس به موقعه رسیده بودی خداروشکر 😍 

انشاءالله نی نیتو سالم بغل بگیری عزیزم❤🙏

انشاءالله نی نیتو سالم بغل بگیری عزیزم❤🙏

مرسی عزیزم 😍 فدات 

دکتر متین شنیدم خودم نرفتما ولی کلا صارم دکترای خوبی داره

ممنون عزیزم 😘 خیلی لطف کردی وقت گذاشتی 

عه ممنون پس کلا باید بیخیال الغدیر بشم 😬 چون رو تمیزی حساسم 

سلام عزیزم مبارک باشه مامان شدنت همون که گفتی لخته خونم دفع نشده بعد فهمیدی نی نیه یا بعدش بازم حامله شدی؟؟؟

سلام عزیزم مبارک باشه مامان شدنت همون که گفتی لخته خونم دفع نشده بعد فهمیدی نی نیه یا بعدش بازم حامل ...

سلام گلم ممنون 

همونه دکتر خنگ اشتباه فهمیده بود 😁