2777
2789
انقددددد اناررررر خوردم میترسم بچم سیاه شه خخخ

وای نگو 

مامان من سر من خیلی انار خورده 

ولی خیلی سفیدم 

انار بچه رو خوشگل میکنه 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا به سلامتی عزیزم..آره .میگن زیاده ولی از ی طرفیم میگن زایمان چون کلا بخشش جداست مشکلی نیست&nbs ...

یه خبر بد هم تازه شنیده ام 

همراه نمیزارن تو بیمارستان دیگه 

نمیدونم چیکار کنم 😕

میترسم شب رو تنها بمونم😞

وای نگو  مامان من سر من خیلی انار خورده  ولی خیلی سفیدم  انار بچه رو خوشگل میکنه&n ...

اتفاقا مامان منم خیلی خورده.منم سفیدم تقریبا .حالا ن سفید برفی ولی خب تیره نیستم .فک کنم برعکس گفتن انارو .چون میگن خونو تصفیه میکنه و رنگو شفاف تر 

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
یه خبر بد هم تازه شنیده ام  همراه نمیزارن تو بیمارستان دیگه  نمیدونم چیکار کنم 😕 میترس ...

نه بابا میذارن. چرا نذارن.فامیل ما کرونا داشت زایمان کرد همراه داشت.بعد تورو نذارن؟ 

اتفاقا مامان منم خیلی خورده.منم سفیدم تقریبا .حالا ن سفید برفی ولی خب تیره نیستم .فک کنم برعکس گفتن ...

آره ماه آخر میگن آب انار یه هود انار بخورین تا بچه زردی نداشته باشه

منم خیلی خوردم ..البته مال من ب احتمال زیاد سبزه میش چون منو مامانم سفیدیم شوهرمو خانوادش سبزه

آره بابا مهم ژنتیکه .. ایشالا سالم و سلامت باشه .سبزه و سفید هردوتاش جذاب و دوس داشتنیه 

من بستم ب کباب و دلستر و بستنی و ابمیوه 

خدا کنه وزنشون نرمال باشه 

وزن کم و زردی خودش مشکل بزرگه