2777
2789
عاره میتونه باشه دهنت مزه قرص آهن میگیره یه همچین چیزی.

نمیدونم ولا  همش کاملا مزه خونه ،فکر میکردم دندونم خون میاد ولی وقتی دهنمو اب میکشم اصلا خونی وجود نداره 

یه چند روز دیگه بی بی میزنم

یا صاحب الزمان..منو دریاب... 🤲
منو شما هفته هامون نزدیکه همه من برای سونو ضربان قلب رفتم بهم گفت زایمانت ۷خرداده ولی برای ان تی ر ...

من برا ان تی رفتم دقیق همون بود ک خودم حساب کرده بودم 12هفته و 5روز بودم.الانم 14هفته و4روزم.زایمانمو گفته 11خرداد

همه کسم دخترم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله بشه

یعنی امکانش هست تو این تاریخ؟

من هیچ تجربه ای ندارم

آرزوم اینه انقدر نقاشی بکشم که دیگه دیوار های خونمون جا برای تابلو نداشته باشه، انقدری بکشم که وقتی کسی میاد خونمون حس کنه اومده نمایشگاه نقاشی...💗
منم میترسم ولی دوس دارم تجربش کنم نمیدونم چرا حس می‌کنم احساس مادری بیشتری دارم اونموقع

طبیعی تاریخ کی گفتن بهت ؟

فکر کنم تو هم ۲۵یا ۲۶طبیعی زایمان کنی ایشالله 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

من برا ان تی رفتم دقیق همون بود ک خودم حساب کرده بودم 12هفته و 5روز بودم.الانم 14هفته و4روزم.زایمانم ...

من تو ان تی نی نیم قشنگ یه هفته جلو بود از دکتر پرسیدم گفت مشکلی نداره ماشااله رشد استخواناش خوبه قد بلنده

منم ۱۴هفته و ۵روزم به حساب ان تی ،پس انشااله زایمانم خرداده

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋