2777
2789

امروز روز ۴ پریودم بود

که کاپ قاعدگی م رو که سفارش داده بودم به دستم رسید

خلاصه جوشوندمش 

طبق فیلم هایی که دیده بودم کار گذاشتم

اولش اون ساقه ش اذیت م میکرد 

دوبار درش آوردم قیچی ش کردم

تو توضیحاتشم دیدم که میشه قیچی کرد

الان خیلی راحت راحته

لباس زیرم بار اول کمی لکه شد

الان نه دیگه

۳۸۰ خریدم

مارک لونت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مووخوام☹️

ولی مجردم آخه

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
این برا چیه دیگ

به جای پد

یه فنجون ماننده تو واژن قرار میگیره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

منم ان شاء الله متاهل بشم

حتما میخرم و استفاده میکنم 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
هرچند وقت یه بار خالی میکنی😂چجوری درمیاد

بستگی به خونریزی داره روزهایی که خونریزی زیاده ۴ ساعت یه بار 

روزهایی که کمه ۶ ساعت یه بار

تو توضیحات ش هست که چطور درمیاد

اذیت نمیشی موقع خواب یا راه رفتن 

نه اصلا حس ش نمیکنی

قبل از اینکه کوتاه ش کنم اذیت میکرد

جدی چه جالب ولی ضرر داره اره؟

سیلکونی هست

تا ۱۰ سال میتونی استفاده ش کنی