2777
2789
عنوان

مزمت گیاهخواری در اسلام

1927 بازدید | 63 پست

مزمت گیاهخواری در اسلام و اثبات این موضوع توسط علم | باور غلط رژیم غذایی گیاهخواری برای پیشرفت ماورایی

تشویق به گیاهخواری در جهان رو به افزایش است. کسانی هم که تمرینات ماورایی می کنند بنا بر اعتقادات آیین های دیگر تصور می کنند که اگر خوردن گوشت را برای همیشه کنار بگذارند پیشرفت روحی می کنند ولی هم در اسلام و هم در یافته های جدید دانشمندان ، خلاف این موضع گیری ثابت شده است.

پیامبر اکرم (ص) فرموده اند هر کس چهل روز بر او بگذرد و گوشت نخورد، باید بر عهده ی خدا از بیت المال وام بگیرد و گوشت بخورد .

یعنی اگر کسی پول ندارد گوشت بخورد هم باید تا ۴۰ روز نشده پول قرض کند و حداقل هر ۴۰ روز یک بار گوشت بخورد .

امام صادق (ع) نیز فرموده اند که گوشت از گوشت پدید می آید و هر کس چهل روز گوشت نخورد بداخلاق می شود . پس هرگاه یکی از شما بَد اخلاق شد یا حیوانی از شما بَد اخلاق شد در گوش او اذان بگوئید .

برخی از علمای دینی ، دلیل خواندن اذان در گوش این افراد را به خاطر جن زدگی ناشی از گیاهخواری طولانی مدت می دانند که البته چون حدیث معتبری در مورد آن پیدا نکرده ام از آن گذر می کنیم . ولی می دانیم که یکی از شرایط چله های احضار جن ، نخوردن گوشت و محصولات آن و التزام به گیاهخواری تا مدت مشخصی است . این کار به جذب بهتر غیرارگانیک ها کمک می کند . این روش های احضار هم شرعا درست نیستند .

فرض کنیم کسی مسلمان نیست و به این احادیث اعتقاد ندارد و همچنان فکر می کند با ترک حیوانی و گیاهخوار شدن و رژیم غذایی وگان می تواند قله های ترقی معنوی را به سرعت طی کند . کسانی هم هستند که دلیل گیاه خوار شدن خود را حمایت از حقوق حیوانات می دانند ولی این کار را به قیمت ضرر رساندن به جسم و روان خود انجام می دهند و مسیری بر خلاف طبیعت می روند .

یافته های عملی جدید در مورد تاثیرات منفی گیاهخواری بر روان و افزایش شدت بیماری های روانی

تحقیق جامعی که توسط Urska Dobersek (روان شناس دانشگاه ایندیانای جنوبی آمریکا)، abrielle Wy (عضو دپارتمان جرم شناسی دانشگاه مری لند)و چندین روان شناس و متخصص قلب و عروق در سال ۲۰۲۰ در مجله Critical Reviews in Food Science and Nutrition به چاپ رسیده است ، نتیجه گیری کرده است افرادی که از خوردن گوشت امتناع می کنند از سلامت روانی بدتری نسبت به افراد عادی دیگر برخوردار هستند . میزان ابتلای گیاهخواران و وگان‌ها به افسردگی ، اضطراب و خودزنی بسیار بالا است .

این محققان ۱۸ تحقیق قبلی را در مورد ارتباط با مصرف گوشت و حفظ سلامتی روانی مطالعه کرده‌اند و بر روی مواردی مثل افسردگی ، استرس و اضطراب ، خودآزاری و سطح کیفیت زندگی تمرکز بیشتری داشته اند . در این مطالعات ، ۱۴۹۵۵۹ نفر مصرف کننده گوشت و ۸۵۸۴ نفر گیاهخوار که اصلا لب به گوشت نمی زدند از سراسر اروپا ، آسیا ، آمریکای شمالی و کشورهای اقیانوسیه انتخاب شده بودند .

این دانشمندان متعجب شده بودند که چه قدر بین پرهیز از گوشت و میزان ابتلا به بیماری های روانی در بین همه این جمعیت ها رابطه مستقیمی وجود دارد .

در بین این افراد ، کسانی که برای مدت کوتاه ، گیاهخوار بودند موقتا بهبودی در وضعیت روحی و شادابی آنها دیده می شد ولی وقتی گیاهخواری آنها ادامه پیدا می کرد مبتلا به بیماری های روانی مثل افسردگی و اضطراب می شدند در حالی که قبل از گیاهخوار شدن ، این مشکلات را نداشتند .

البته ممکن است کسانی که از قبل افسردگی داشتند رژیم غذایی خود را به سمت گیاهخواری برده باشند تا درمان شوند که تعداد این افراد کم بوده است . ولی کسانی که رژیم سفت و سخت گیاهی داشتند دچار کمبود مواد غذایی مورد نیاز بدن و افزایش ریسک ابتلا به بیماری های روانی می شدند . افرادی هم بودند که برای سرپوشانی بر مشکلات تغذیه ای خود ، رژیم غذایی کاملا گیاهی را انتخاب کرده بودند تا بیماری های خود را بپوشانند . کسانی هم که شدیدا نگران آزار حیوانات بودند در آخر هم گیاهخوار شده بودند و هم میزان افسردگی و اضطراب آنها افزایش پیدا کرده بود .

در ادامه این تحقیق ، سوالی که مطرح شد این بود که چرا بیشتر کسانی که مدتی گیاهخوار و وگان بوده‌اند دوباره به سمت خوردن گوشت بازگشتند ؟ آیا دلیل آن سوق دهی زیستی است تا کمبود مواد غذایی خاصی را در بدن خود جبران کنند یا اینکه کم کم توجه آنها به مسائل ظاهرا اخلاقی عدم آزار حیوانات کم شده و یا دیگر نتایج و حس و حال مثبتی که در ابتدای رژیم گیاه خواری خود داشتند را دیگر مشاهده نکردند ؟

انسان ذاتا همه چیزخوار است و سیستم بدن او برای گیاهخواری محض جواب نمی دهد . گوشت خوردن یک آپشن نیست که بگوییم از فردا آن را کنار می‌گذاریم . ما می توانیم در مورد غذاهای مضر مثل شکر و اسنک تصمیم بگیریم که آنها را نخوریم ولی نمی توانیم مخالف طبیعت خود رفتار کنیم و گوشت را که بخش مهمی از رژیم غذایی انسان است حذف کنیم .

برای داشتن رژیم غذایی ماورایی خوب برای پیشرفت معنوی می توان کم خوری کرد ، روزه گرفت ، گوشت کمتر مصرف کرد ولی کامل حذف نکرد (چون مصرف بیش از اندازه آن هم خوب نیست) و یا گیاهخواری را تا مدت طولانی ادامه نداد .

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا گیاه خوارها که بع اختیار خودشونه،ولی خیلی بده تو مملکت اسلامی که مثلا به این چیزا اعتقاد دارن یه عده نمیتونن گوشت بخورن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
به خورد و خوراک بقیه هم کار دارین؟ بابا دلشون میخواد هرچی بخورن کسی رو سننه اخه😑

خواهرم آرامتر 😅

نه کاری ندارم . فقط جهت مطالعه گذاشتم 

دلیل نمیشه بخونی و عمل کنی 😊

راستی منبع سایت هم ارنوشا 😊

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...
حالا گیاه خوارها که بع اختیار خودشونه،ولی خیلی بده تو مملکت اسلامی که مثلا به این چیزا اعتقاد دارن ی ...

لایک داری عزیزم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

به خورد و خوراک بقیه هم کار دارین؟ بابا دلشون میخواد هرچی بخورن کسی رو سننه اخه😑

ااااا دیگه چی؟!چه معنی میده این اداهای روشن فکری!

هر. کی گوشت نخوره جن میاد سراغش  

من کلا هیچ میلی به گوشت ندارم حالت تهوع میگیرم از اول هم رغبتی نداشتم بهش  هیچم بد اخلاق و ضعی ...

شما خوده گوشت رو نمی‌خوری آب گوشت رو که میخوری خورشت گوشت رو که میخوری پس از خاصیت گوشت استفاده میکنی 

زندگی زیبا دوستت دارم ...