2777
2789
هیچی ارزون نمیشه  خوبه  منم پارسال ۲۰۷ نوشتم شوهرم کلی غر زد تا یه سال باید پولم بخوابه ...

ماهم اگر بگیریم واسه خودمون میخوایم بعد امسال که بقیشو واریز کردن قیمت روز زیاد کرده بودن یا نه؟

ما دنا پلاس برنده شدیم فروش یکساله شوهرم میگه یکسال خیلی زیاده نمیدونم چیکار کنیم

اگه پول دارین واریز کنین حتما 

چون اون پول تادسال دیگه بی ارزش میشه ولی ماشین بگیرین حداقل به قیمت روز ارزش داره

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پول دارین واریز کنین حتما  چون اون پول تادسال دیگه بی ارزش میشه ولی ماشین بگیرین حداقل به ...

آخه پول که نداریم باید طلا بفروشیم چون ماشین که نمیشه بفروشیم تا سال دیگه با چی رفت و آمد کنیم

ماهم اسممون دراومد پولو واریز کردیم دیگه امید به خدا

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
ماهم اگر بگیریم واسه خودمون میخوایم بعد امسال که بقیشو واریز کردن قیمت روز زیاد کرده بودن یا نه؟

ما چون سری اولش بود قیمت نداشتیم ۴۷ پارسال دادیم ۹۹ تومن هم امسال موقع تحویل ۱۰ تومن هم سود پولمون شد مهرماه روی هم ۱۵۶ تومن در اومد 

الان ثبت نامش ۱۹۹ تومن خدارو شکر تو این شرایط خوب گرفتیم 

قیمت نمایندگی هیچوقت پایین نمیاد 

اما بازار همیشه نوسان داره شما الان پولتونو بدین و موقع تحویل قیمت نمایندگی هرچی باشه بهتون میدن مطمین باش ضرر نمیکنی و پولتون تو جیب دلال نمیره

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
بنویسید...حوالشو بفروشید اگر نخاستید...در ضمن قبل از ثبتنام فکر اینجاشو میکردید که حق کسی ضایع نشه

ما خودمون برنده دوم شدیم نوشته اگر نخواین باز یکی دیگه رو جایگزین می کنن

شما چی برنده شدین؟

تیبا2

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
عزیزم ما پیش فروش یکساله تیبا صندوقدار واسه آذر1400اسممون دراومده الان87تومنه بنظرتون تااوموقع چن در ...

مبارک باشه عزیزم 

راستش اصلا نمیشه حدس زد تا اونموقع چقدر میشه اما مطمین باش حداقل ده درصد کارخونه به قیمتش اضاف میکنه و اینجوری بهتر از اینه که پولتونو بدین دلال 

انشالله مبارکتون باشه و خیرشو ببینید

مبارک باشه عزیزم  راستش اصلا نمیشه حدس زد تا اونموقع چقدر میشه اما مطمین باش حداقل ده درصد کار ...

ممنون عزیزم سلامت باشین😘میگم بنظرتون چند درصد احتمال داره که 40میلیون بیاد رو پوله یعنی 40تومن افزایش قیمت داشته باشه

ممنون عزیزم سلامت باشین😘میگم بنظرتون چند درصد احتمال داره که 40میلیون بیاد رو پوله یعنی 40تومن افزا ...

تو بازار که نمیشه حدس زد تا اونموقع قیمتش چقدر بشه اما کارخونه اینقدر افزایش نمیده 

40 میلیون یعنی نزدیک 50 درصد !!!!! 

فک نمیکنم تا این حد دولت اجازه افزایش بده