2789

سلام دوستان یه خانمی هست سیده کارش حرف نداره اگه دنبال یه دعا نویس خوب میگردین حتما باایشون تماس بگیری کارش خیلی مطمعنه پولتون ندین به کلاه بردارا هرچی تعریف کنم کم گفتم من واقعا جواب گرفتم

‎09399862574

سلام دوستان 

من خودمم باور نداشتم و همه رو مسخره میکردم ،مشکلات مالی و گرفتاری  و خیانت همسرم آخر فشاری آورد که ناچار شدم اتفاقی یکی یه شماره یه ارمنی رو بهم داد که طلسم یهودی و صبی انجام میده ،و معجزه رو تو کار این مرد دیدم  . اسمش مارتیک هست اینم شمارش ۰9394329408 هر کس تماس گرفت بگین خانوم تهرانی معرفی کرده تو اهواز هست حضوری هم میتونید برید ولی برایه من و چند تا از دوستان ارسال کردن با پست ،اگر مشکل داری چشم بسته زنگ بزن مشکلت قول میدم حل میشه و فقط دعام کنید،چون خودم زندگیم رو یکی نجات داد خواستم مشکلات اونایی که عین من هستن هم حل بشه 

مارتیک09394329408

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا نویس خوب فقط دکتر حاج سید که سی ساله کارشه 

مردم شهر هم به نیکی ازش یاد میکنند 

شمارشو میذارم اینجا فقط ایتا برید پیام بدید

طلاق و جدایی و اینا رو اصلا انجام نمیده 

همه که ازش تعریف میکنند شاید به درد یکی خورد

09020508877

اینم کانالشه در ایتا 

@fallseyed

من یکی می شناسم ولی از وفتی امده خونمون و دعا کرد دیگه شبا همش حس می‌کنم چیزی از تو خونه رد می شه عی ...

التماست میکنم اینو معرفی کنی، به حد خودکشی رسیدم خواهش میکنم (لطفا شروع به نصیحت و... نکنین)

لطفا درخواست دوستی رو قبول کنین تا بتونم یه سوال کوچیک بپرسم
پولم نمی یره ولی من واقعا شبا سکته رو می زنم همین دیشب هم دیدم یه چیزی رفت تو اتاق چرا باید پای اجنه ...

سلام عزیزم میشه درخواست بدی بهم من نمیتونم اطلاعاتت بالا نمیاد سوال داشتم ازت لطفااا