moonlight2000 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 661 عنوان کنکوریای تجربی بیاین 75 بازدید | 9 پست چطورید ؟ شروع کردید درس خوندنو ؟ به برنامه تون پای بند هستید ؟ چ خبر در کل راضی اید از خودتون؟؟ بیاید اعلام حضور کنید🤧😂 1399/09/15 | 14:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11588 اینجانب بهار بدبخت هنوز شروع نکردم 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
moonlight2000 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 661 اینجانب بهار بدبخت هنوز شروع نکردم چرااا پس کی میخای شروع کنی دختر؟😂
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11588 چرااا پس کی میخای شروع کنی دختر؟😂 نمیدونم خیلی عقب موندم 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
خانم_اقاییمم عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 15137 بزار یه دور بچرخم خب😂 ن ذهنت درگیر میشه برو بخون من خداروشکر کنکورمو امسال دادم رفت ...
moonlight2000 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 661 ن ذهنت درگیر میشه برو بخون من خداروشکر کنکورمو امسال دادم رفت خوشبحاااالت 🙁😑من چون ب برنامم پای بند نیستم الان اینجام از دست خودم خسته شدم دیگه 🤦🏻♀️
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11588 فارغ التحصیلی ؟ نه یال اولمه 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر