2777
2789
عنوان

متولد چه ماهی هستی؟؟🌺🌿 ثواب یهوی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شم عروسک  انشالله داداش شماهم سریع تر شفا بگیرند🙏🏻💚💜 برا منم لطفا دعا کنید 😭😭💚🍃

الهی امین 

چشم عزیزم واسه حاجت دلتون ۱۰ تا صلوات میفرستم🌺🌺🌿

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
اینا هم فهمیدن ما تنبلیم    

😅

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
خودم مرداد شوهرم اردیبهشت  برا هر دوتامون فرستادم  ی آیت الکرسی هم به نیابت شفا برادرت خ ...

ممنون مهربون الهی امین 

الهی شماهم هرچی از خدا میخوایید تو همین هفته اجابت بشه🌿🌺

واستون ۱۰ تا صلوات میفرستم 

اردیبهشتی های مهربون 🌿🌺

انشالله هرچه سریع تر داداشت شفا پیدا کنه و سالم و سلامت باشه⚘🙏🏻

ممنون عزیزم الهی امین

الهی شماهم همیشه تنتون سالم و دلتون خوش باشه🌿🌺

الهی به حق حضرت زینب(س) عجل لولیک الفرج

ان شاءالله خدا شفا بده عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤ الهی به حق حضرت زینب سلام الله علیها عجل لولیک الفرج🌻