2777
2789

سلام وقتتون بخیر.

تقریبا ۳۸ روز از آخرین بار که عادت ماهانه ام شدم میگذره.۲ روز بعد موعد آزمایش دادم منفی بود‌.و الان بعد از آزمایش ۵ روز میگذره ولی عادت ماهانه نشدم .با این وجود کمر درد.سر درد سرگیجه و سوزش سر معده دارم.احتمال بارداری با این علائم وجود داره ؟

وای منم ۸ روز عقب انداختم آز دادم منفی بود با معاینه و سونو واژینال خونریزیم شروع شد همش میگم نکنه حامله بودم آز نشون نداده

سواله منم هس یعنی ممکنه آز هم خطا بده؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
وای منم ۸ روز عقب انداختم آز دادم منفی بود با معاینه و سونو واژینال خونریزیم شروع شد همش میگم نکنه ح ...

من  خوندم که احتمال خطا وجود داره.نه اینکه خطا باشه ولی میزان هورمون به مقدار کافی در خون نبوده و نشون نمیده .میخوام ببینم کسی هست تجربه رو داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  خوندم که احتمال خطا وجود داره.نه اینکه خطا باشه ولی میزان هورمون به مقدار کافی در خون نبوده ...

ببخشید من تجربه شو نداشتم

چون اگه بادارم بودم دیگه با معاینه و سونو خونریزی کردم و تموم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
ان شاالله بزودی باردار بشید 🌹

ممنونم ان شاالله