2777
2789

ببین من شپش داشتم با اینا ی روزه نیست شد

اول اینکه قبل موهاتو بزن

بعد قبل حموم سس مایونز بزن ب موهات بعد با شونه دندانه ریز موهاتو شونه کن و با فشار اب بشور

بعد شامپو شپش طبق دستور بزن تمام لباسا و پتو و پشتی هر چی ک ازش استفاده کردی بجوشون یا بنداز توی افتاب و بعد اتو کن و شبا با روسری بخاب 

تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم  ولی میگم حشره کش ضرر نداره ؟

نه عزیزم ضرر نداره دو سه بارش

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
پس اینارو نزنم؟‌

من ابجیم بهداشته میگفت اسپند نزنین بعد جوشیون سمی هست

و چن وقت پیش ی خانم تایپک زد ک حشره کش زوم ب سر بچم و سرش زخم شده بود فک کنم

تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙

اگر این کارهایی که میگن قشنگ انجام بدی نجات پیدا میکنی  اولین کاری که میکنی برو یه افکن حشره کش کامن بگیر بزن رو سرت اسپره کن مواظب باش رو پوست صورتت چشات نریز به یه چیزی بپوشون صورتو بعد که از حشره کش استفاده کردی اندازه بیست دقیقه یه پلاستیک محکم بداز رو سرت جای هوا بیرون نداشته باشه بعدش برو حمام شامپو نرم کننده لطیفه بزن و با شونه دنده ریز چندبار موهام صاف کن  یک روز بعدش شب سس مایونز مثل حنا بزار رو سرت تا۱۲ساعت از شب موقع خواب بزار تا دوازه ظهر بعدش برو حموم با شامپو دنده ریز بشوررر موهات هی چندبار شونه بزن روز بعدش موهات با روغن بادم تلخ و یه شامپو نیلا بگیر یه روغنی داخلشه  با همون روغن قاطی کن بزن سرت بعدش برو حموم  سرتو با شامپو نیلا بشوررر  بعدش یه دارویی بنام جَفت از عطاری بگیر بجشون از صافی رد کن ابش بریز رو سرت همینجوری سرت بمال زیرش با اب اسفند جوشیده شده  اگر این کارا گفتم چند مرتبه انجام بدی طی هفت روز خلاص میشی من موهام بلند بود با همین روش خلاص شدم پتوهات لباس گیر موهات همش بشور عوض کن

اره منم تازه گرفتم اولین بارمم هس خیلی بده 

از ته بزن انقدر خوبه ک نگو

میدونی چون این راه های درمان شاید جواب بده ولی موهات به شدت وز میشه و یجوری پف میکنه چون اون شپش ها به موهات اسیب زدن

الان ک مدل های کوتاه مد شده خانم و اقا نداره

سرتم یه هوایی میخوره

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...

وا حرف اینا که میگن کچل کن رو گوش نکن. ماسک موبرا داخال حمام بخر فرق نداره خارجی یا ایرانی موهاتو خیس کن کل سرت رو ماسک مو بزن یه شونه تقسیم بندی ارایشگاه هم بخر از اینا که دنده هاش خیلی نزدیک همن .همه موهاتو شونه کن ماسک مو باعث میشه شپش از موهات جدا بشه و شونه که میکنی خودشون میان پایین ‌.خوب موهاتو ابکشی کن شامپو شپش که از داروخانه گرفتی بزن . چند بار این کار رو انجام بدی کلا از بین میره . تمام ملحفه و رو بالشی هاتو هم بریز تو قابلمه اب جوش از همون شامپو شپش بریز توش .سعی کن حوله و شونه و هر چیزی داری رو ضدعفونی کنی.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care