2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنین

174 بازدید | 6 پست

دخترم دقیق ۹ ماهس ولی غذا نمیخوره روزی شاید سه چهار قاشق چیکار کنم بخوره همش شیرمو میخوره 

Sometimes🖤itsbetterto     havenoone ,,,trustme,,,Some  people🥀      makeyoulohelier🖤🙏

اسی جان یه راه حل برا توهم و اعتیاد به هندزفری میدم تضمینی ولی باید جدی باشی و بخوای خودت رو سلامت کنی بچه‌ت یه مادر سالم میخواد.

تمام آهنگ هات رو حذف کن یه مدت فقط و فقط قرآن بذار گوش کن.... یک ماه ادامه بده. تضمینی حالاتت خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان یه راه حل برا توهم و اعتیاد به هندزفری میدم تضمینی ولی باید جدی باشی و بخوای خودت رو سلامت ک ...

من الان كنار گذاشتم و قرآن گوش ميدم ولي بازم كلي تو خيالاتم عاشق پيشه دارم كه كارامو زير نظر دارن و بهم افتخار ميكنن و در حسرت منن، من براشون زيباترين پولدارترين باسوادترين و بااصالت ترين و پاك ترين آدمم، و بهترين دست پخت و بالاترين هوش رو دارم و ... 

خيلي دلشون ميخواد منو بدست بيارن ولي نميتونن، قبلا مثل اسي آهنگ ميزاشتم و راه ميرفتم و حسشون ميكردم و اينقدر راه ميرفتم كه خسته ميشدم( زمانايي كه هيچكس خونه نيست) الانم هستن هيچ فرقي نكرده، اصلا اونا تو خيالم باشن كلي اعتماد به نفس ميگيرم و بهترينم و حس خوبي دارم ولي تو عالم واقع از خيلي از خصوصيات خودم راضي نيستم، در كل بقول رائفي پور حوزه خيال حوزه خيلي عجيب و گسترده ايه 

اينجوري نيست كه فكر كنم عاشقام واقعين، به خواست خودم حذف ميشن و به خواست خودمم ميان

اسی جان یه راه حل برا توهم و اعتیاد به هندزفری میدم تضمینی ولی باید جدی باشی و بخوای خودت رو سلامت ک ...

خوبي آهنگ گوش نكردن به اينه كه اون حالت جنون زمان گوش  دادن و دپرسي بعد از گوش دادنش از بين ميره

افسردگي كم ميشه، قدرت اراده بيشتر ميشه

ولي اون خيالات همچنان با آدم هست چون جبران كمبودهاي زندگيه، من خودم به شخصه زياد زيبا نيستم بدون آرايش، قدبلند نيستم، پولدار نبودم، تو فاميلي كه همه ثروتمند بودن ما فقيرترين بوديم، پدر دوستمون نداشت و تركمون كرد،بخاطر پدرم منفور فاميل بوديم، پيش زن پدر تحقير شدم، بخاطر همينه كه هرچيزي رو ندارم يا كم داشتم خيالپردازي ميكنم

البته خواستگار و خاطرخواه زياد داشتم ولي از بس از اين موضوع خوشم مياد بازم دلم ميخواد خيالشون كنم

آهنگ گوش نده، افسردت ميكنه و بي اراده

ميگن سه تا ماده مخدر داريم كه يكيش رو استنشاق ميكني كه مثل ترياك و ... يكيش نوشيدنيه مثل مشروب، يكيشم گوش دادني مثل موسيقي

من چيزي كه باعث شد تركش كنم رفتم برعكس آهنگ ها رو گوش دادم، وقتي سرچ كني تو نت و برعكس آهنگا رو گوش بدي و عبارتهاي شيطاني و وحشتناكش رو بفهمي ( چيزهايي كه تو بيشتر آهنگها هست و رو ضمير ناخودآگاه اثر ميزارن) اون موقع اينقدر ميترسي كه حد نداره

با هميشه به حال رخوت آور بعد از خسته شدنت از موسيقي فكر كن