دوستان لطفا کمکم کنید من از شهریور تا حالا با قرص پریود میشم همه نوع آزمایشی دادم به جز تست تخمدان دکترم میگه آزمایشاتت همه نرمال هستن احتمالا تخمدانم داره به سمت ضعیفی میره میگه جلوگیریمو باید ول کنم ولی من فعلا بچه نمی خوام تازه یکساله ازدواج کردم یعنی موقعیتش نیست من بی تجربه هستم لطفا راهنماییم کنید من اگه بخوام سال دیگه بچه دار بشم به نظر شما با مشکل مواجه میشم استرس گرفتم شدید کمک کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آسمان جون شما از روش هایی (پیازدرمانی - عرق رازیانه و بومادران) دوستان گفتن استفاده کردی ؟ چند وقت هست این مشکلو داری ؟ هر چی زمان میگذره بهتر میشی یا ... ؟
من چند ماهیه مشکلم رو فهمیدم. این ماه تأخیر پریود داشتم (مثل همیشه). که دکتر بهم آمپول داد. بعد قرار شد از روز دوم شروع کنم کلومفین بخورم. سه چهار ماهی هست تحت نظر پزشکم. اولش مشکل پرولاکتین بالا داشتم که با قرص خوب شد. دکترم فکر می کرد دوره ام منظم میشه که نشد. از هیچ کدوم این روش ها استفاده نکردم. چون واقعا شک دارم به درمان ادامه بدم یا نه. به این فکر می کنم که چطوری با بچه درس بخونم. تازه من سر کار هم میرم. کشتم خودم رو.
مینولی منم مثل تو از فروردین تا الان با قرص پریود شدم 3سال پیش دکتره منم همین حرفو به من زد من جدیش نگرفتم و الان دارم چوبشو میخورم بنظره من جلوگیری نکن تا یکساله دیگه خیلیه
هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
بچه ها اینم یه نفر ماها جون زده بود تو یه تاپیک گفتم بیام بگم : من تخمدانام به شدت تنبل بودن بعضی ما هها فولیکول خیلی خیلی ریز داشتم بعضی ماه ها اصلا نداشتم یه روز یه خانمی بهم گفت 7 تا دونه تخم مرغ محلی رو بدون اینکه بشورم و بزارم یخچال بزارم بیرون و یه جای خنک بعد هر یک روز در میون یکیشو بشکونم روی یه دستمال سفید 4 تا شده تمیز و برم تو حمام و نیم ساعت روش بشینم/تخم مرغها از طریق وازن جذب بدن میشدن انقد قوی بودن که زیر دلم درد میگرفت خلاصه من این کارو کردم نتیجه داد شمام امتحان کنید....عالیه
عزیزم خواهرانه بهت میگم همون کاری که دکترت گفته انجام بده شاید بعدا دیر بشه .......... منم دکترم گفت که باید بچه دار بشم ولی شوهرم راضی نشد..........الان دارم حسرت میخورم .... امیدوارم برای شما اینجوری نشه......
سلام دوستان. اول این که من احتیاج شدید به دعای همه شما هایی که کامنت من رو می خونید دارم. خواهش می کنم در هر حال که بودید برای من دعا کنید و از خدا بخواید که حاجتمو بده. من سال هاست که دلم گرفته و از بس دعا کردم و از خدا خواستم خسته شدم. خودم برای خودم دعا می کنم که نمی گیره لاقل شما برایم دعا کنین. من دو تا حاجت از خدا دارم. و اگر به این دو حاجتم نرسم تا آخر عمرم غم بزرگی توی دلم می مونه. خدایا کمکم کن کمکککککککککک
سلام دوستان. اول این که من احتیاج شدید به دعای همه شما هایی که کامنت من رو می خونید دارم. خواهش می کنم در هر حال که بودید برای من دعا کنید و از خدا بخواید که حاجتمو بده. من سال هاست که دلم گرفته و از بس دعا کردم و از خدا خواستم خسته شدم. خودم برای خودم دعا می کنم که نمی گیره لاقل شما برایم دعا کنین. من دو تا حاجت از خدا دارم. و اگر به این دو حاجتم نرسم تا آخر عمرم غم بزرگی توی دلم می مونه. خدایا کمکم کن کمکککککککککک