2777
2789
دوستان لطفا کمکم کنید من از شهریور تا حالا با قرص پریود میشم
همه نوع آزمایشی دادم به جز تست تخمدان دکترم میگه آزمایشاتت همه نرمال هستن احتمالا تخمدانم داره به سمت ضعیفی میره
میگه جلوگیریمو باید ول کنم
ولی من فعلا بچه نمی خوام تازه یکساله ازدواج کردم یعنی موقعیتش نیست
من بی تجربه هستم لطفا راهنماییم کنید من اگه بخوام سال دیگه بچه دار بشم به نظر شما با مشکل مواجه میشم
استرس گرفتم شدید کمک کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم
مینای عزیز حالا همون لحظه که اقدام کنی که باردار نمیشی . به نظر منم بهتره جلوگیریت رو قطع کنی اینکار بهتره از عوارضش هست .

چون بعداً معلوم نیست که چی پیش میاد و مشکلاتی برات به جود بیاد که شاید دیر بشه ...
هر وقت عصبانی میشی از خودت بپرس آیا این موضوعی که عصبانیت کرده واقعا ارزش عصبانی شدن را داره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مینا چون منم مثل تو هستم البته دکتر منم گفت باید بچه بیاری
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن.
مینا جون من فکر میکنم اگر دکترت بهت توصیه کرده جلوگیری نکنی به توصیه اش عمل کن چون اگر تخمدانهات به سمت تنبلی پیش بره ممکنه برای باردار شدن مشکل پیدا کنی. دقیقا مثل مشکل من که الان که تصمیم به بارداری گرفتم بخاطر تنبلی تخمدان باکلی دارو و درمان و هزینه هنوز نتیجه نگرفتم. منم همیشه فکر میکردم اول بزارم به چیزهایی که میخوام برسم بعد بچه دار بشم اما بچه دار شدن برای همه به این راحتییها نیست ممکنه بعضی وقتا با سختی همراه بشه. بهتره اول با دکترت و یا چندتا دکتر مشاوره کنی اگر توصیه کردن بچه دار بشی بهتره اقدام کنی تا خدای نکرده سخت باردار نشی
مینا جون وقتی دکتر میگه نباید جلوگیری کنی و تخمدان هات دارن به سمت ضعیفی پیش میرن، یعنی حرف اول و آخر رو زده دیگه
اگه بچه میخوای باید الان اقدام کنی وگرنه چند سال دیگه که شرایط بچه دار شدن رو پیدا کردی دیگه بچه دار نمیشی
دیگه خود دانی
چرا عزیزم با پیاز درمانی عرق رازیانه و بومادران....
عرق رازیانه و بومادران اینجوریه که بعد از پاک شدن کامل پریودی هر شب 3 چهارم استکان از هر کدوم میخوری تا 20 روز بعد از قطع 3-4 روز بعد پریود میشی و دوباره بعد از پاک شدن کامل شروع میکنی
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ
مینولی جون من تا پارسال سر موقع یا با اختلاف یک روز پری میشدم از اردیبهشت امسال یهو پری نشدم با کلی قرص و آمپول دو ماه بعد پری شدم بعد هم دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم 6ماه اول سال همش درگیر این بودم که پری بشم تا بتونم برای بارداری اقدام کنم که فقط در طول شش ماه 2بار پری شدم از مرداد تا آبان پری نشدم بالاخره با زور آمپول و قرص و هورمونهای بالا پری شدم و همون ماه اقدام کردم که متاسفانه بی نتیجه بود. الانم دکترم میگه تخمدانهام اینقدر ضعیف شده که تقریبا مثل حالت یائسگی البته تو سن 30سال واسه همین میگم پشت گوش ننداز و به حرف دکترت اعتماد کن من 4.5 ازدواج کردم الان دارم حسرت میخورم کاشکی یکی دوسال اول که هیچ مشکلی نداشتم باردار میشدم
واقعا ضحی جون ؟ یعنی میشه ؟

الان دارم قرص پروژسترون می خورم بذارم پاک شم بعد شروع کنم یا از الان بخورم
پیاز درمانی هم باید همزمان انجام بدم ؟
لیلی جون ماه پیش که داشتم اقدام میکردم پیاز درمانی کردم دکترم هم گفت فولیکول خوب داشتم تو تخمدان راستم هم زیاد بود دو تا hcg و 20 تا هم hmg زدم البته شوهرم هم کم تحرکی اسپرم داره که دارو میخوره بهرحال این ماه متاسفانه مامان نشدم. الانم از دیروز لکه بینی پری دارم دوباره شروع کردم به پیاز درمانی تازه دارم شبی دوتا پیاز تو یک لیوان آب میریزم میخورم.هههههه دوپینگ میکنم
artamis جون یعنی یکهو تخمدانات ضعیف شد ؟

راستش من اگه خدا بخواد سفر حج در پیش دارم قصدم اینه بعد از اون انشااله اقدام کنم نمی دونم تا کی تخمدانهام دوام میاره .
متاسفانه استرس هم زیاد دارم که شاید وضعیت رو وخیم تر میکنه

راستش می خوام یه جوری تقویتش کنم ولی نمی دونم چه جوری .
مشکل من از خرداد امسال شروع شد رفتم دکتر (خیلی تعریفش می کردن) گفت عفونت داری یه قرص بهم داد بعد از اون این بلا سرم اومد شایدم ربطی به اون قرص نداره نمی دونم