2777
2789
عنوان

باپسرم به مشکل خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 21 پست
از کنکورم میترسه ولی تر بیت معلم خیلی سخت نیست فکر کنم

یکم استرسشو کم کنین مثلا بهش بگین لازم‌نیست همیشه بهترین باشه همینکه تو هدفی که داره تلاش میکنه و درس میخونه همین خوبه. جلوش از قسط و چیزای مالی کمتر بگین. کم کم یکم تو جمع های مردونه بفرستینش. مسئولیتای مردونه کوچیک بهش بدین‌. مثلا در قوطی سفتی رو باز کنه یا بره یه نونی بخره و هرچیز دیگه

البته اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید بهترین کار رفتن پیش مشاور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم با خواهرش 8سال تفاوت سنی داره نه با من نه باباش بیشتر باباش رابطه خوبی نداشت بیشتر با عمش میرفت جلسه قران بعد به دنیا اومدن خواهرش شروع کرد اشپزی به طوری که من کاری برای انجام نداشتم پنج سال بعدش بافتنی شروع کرد در کنارش بسیجم میرفت و برای مناظره های دینی عالی بود بعد دو سال اومد نشست تو خونه و تنها پاشم از خونه بیرون نذاش از اینجا مشکل بزرگ شروع شد دو تا وام خونگی نوشت و کمکم شروع کرد واسه خواهرش جهاز خرید خورد خورد و خیاطی رو شروع کرد دیگه امسال خیلی وضع خراب شد

یکم استرسشو کم کنین مثلا بهش بگین لازم‌نیست همیشه بهترین باشه همینکه تو هدفی که داره تلاش میکنه و در ...

اصلا بیرون نمیره داخل مجالس مذردونه هم که اصلا پیش مشاورم میگه برم چی بگم ولی خوب با خواهرش حرف میزن دیشب شنیدم داشت به خواهرش میگفت احساس میکنم خیلی تنهام خواهر احساسیم ذرت خواب رفته بود

به نظر مشکل داره حتما باید پیش مشاور برین اصلا مدل پسرهای هم سنش نیست پس اشکالی وجود داره انگار شما از یه دختر داری صحبت میکنی کنار گذاشتن درسش در مقابل بقیه ی رفنارهاش چیزی نیست به نظرم مشکلش عمیق تر از این حرفهاست