2777
2789
عنوان

توده فیبرو یا هیپواکو

455 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من الان نزدیک یک ساله فهمیدم توده دارم چندتا سونو گفتن هیپواکو‌ تازه رفتم یه سونو گفت فیبرو هست وتو این یک سال اگه سونو ها درست نشون بدن هر سری یک میلی متر کوچیک میشه و ساعتشم فرق میکنه دکترا میگن خوش خیمه اما بازم همیشه خدا استرس دارم تازگیا احساس میکنم یه سینم کوچیک شده یه سینم بزرگه

سلام عزیزم

من بتازگی دیدم تو یکی از تاپیکام درخواست کردین که راهنمایی تون کنم فقط نمیدونم از کجا فهمیدین منم توده دارم🤔🤔🤔

از منو سونوهام میزنه فیبرو ادنوم ولی من کلا آدم ریلکسی هستم تو این ۱۰ سالی که فهمیدم هست کلا چند بار بیشتر سونو ندادم که سایزش تغییر نمی کنه منم کاریش ندارم ، در این حد میتونم کمک کنم البته اگه الان به دردتکن بخوره۲😊

سلام عزیزم من بتازگی دیدم تو یکی از تاپیکام درخواست کردین که راهنمایی تون کنم فقط نمیدونم از کجا فه ...

ممنون گلم تو خیلی تاپیک خوندم درموردش فک کنم از اونجا فهمیدم دارین منم سعی کردم تو این دوسال باهاش کنار بیام ولی باز هرزگاهی یه استرسی به جوونم میفته ممنونم ازتون ان شاالله که همیشه سلامت باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشین اینم میپرسم شما بعد اینکه توده داشتین حامله شدین من هرزگاهی میترسم حامله شم الان قصد حامله شدن ندارم چون خودم یه بچه دارم اما وقتی فک میکنم میگم اگه موندگار شد میتونم بچه دوم بیارم یا ضرر داره

ممنون عزیزم

انشالله شما هم سلامت باشین

من بعد اون توده دو بار باردار شدم و شیردهی داشتم و همچنان سایزش تغییر نکرده 

بنظرم اگه استرس دارین که برین درش بیارین وگرنه اگه مثل من میتونید بی خیالش بشین فقط ۶ ماه نهایت سالی یکبار سونو بدین که سایزش بزرگتر نشده باشه

تا وقتی بزرگتر نمیشه یعنی مشکلی نیست

ممنون عزیزم انشالله شما هم سلامت باشین من بعد اون توده دو بار باردار شدم و شیردهی داشتم و همچنان س ...

ممنون گلم ان شاالله که خود به خود بره نیازی به جراحی نباشه