2777
2789
عنوان

پاره شدن کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 240 پست
کیسه اب همه گرمه

نه واس من  خیلی خیلی بود 

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم به من گفتن روز۳دخترتو ببار برا ازمایش زردی

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
وااااااااا،باید تو ان آی سیو میذاشتنش بچه نارس روتو دستگاه بااون حجم اززردی من هنگ کردم بخدا😭😭😭

دکتر هیچی نگفت گفتم حجامت کنیم خوب؟

گفت اگه حجامت کنی نیازی نیست بستری بشه

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
عزیزم به من گفتن روز۳دخترتو ببار برا ازمایش زردی

از ما داشتیم میومدیم گرفتن

پیشنهاد میکنم تو داعترین تاپیکها تاپیکی که در مورد ترکیه هست صفحه اول پست کاربر مامان رونا رو بخون ...

👍👍👍👍

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
از ما داشتیم میومدیم گرفتن

تهرانی؟کدوم بیمارستان زایمان کردی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دکتر هیچی نگفت گفتم حجامت کنیم خوب؟ گفت اگه حجامت کنی نیازی نیست بستری بشه

دکترها اصلا حجامتو قبول ندارن

اسم حجامت برای بچه ی یک روزه ی نارس میاوردی پرتت میکرد از اتاق بیرون😐

جاااااااااان؟استتار الان سرمو میزنم تودیوار ازدستت،خیلیییی علم واطلاعاتت پایینه عزیزدلم آب کیسه آبه ...

بابا   من رفتم دکتر گفت گرمای کیسه اب درجه داره مال تو بالای خط قرمز

مریخ زندگی میکنی؟

تو گوگل هم میتوانی ببینی فکر کنم هیچی از،بارداری نمیدونی