2777
2789
عنوان

دعا

25 بازدید | 2 پست

تویی که داری این تایپیکو میخونی ان شالله پدرو مادرت صد سال عمر کنن اگه شوهرت اذیتت کرده دعا میکنم به راه راست هدایت بشه اگه مادرشوهرت وجاریت وخواهرشوهرت دخالت میکنن تو زندگیت ان شالله خدا جوابشونو بده به حق پنج تن.ان شالهه جز جگر بزنن.ان شاالله هرچی درمیارن خرج دوا ودکتر کنن.ان شالله برن زیر تریلی هیجده چرخ قطعه قطعه شن.ان شالله خیر نبینن الهی

برای کسانی که به وجود خدا ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسانی که به وجود خدا ایمان ندارند هر توضیحی اضافه است.

به این میگن نفرین نه دلا کلا انرژیش منفیه  لعن ب خود آدم برمیگیرده من دعا میکنم شما اول از همه خدا بهت انرژی مثبت بده نگرشتو عوض کنه و لعنت ب خودت برنگرده همیشه خوشبخت باشی

آهای اونی ک اومدی اینجا حالت گرفته شد ایشالا خدا بهت همه جوره خوشبختی بده شوهرت دوست داشته باشه مادرشوهرت و خواهرشوهرت اگه واقعا بدن خدا ب راه راست هدایتشون کنه اگه با شما نمیسازن خدا پیششون عزیزت کنه 

اگه شوهر میخای خدا یه خوبشو بهت بده اگه بچه میخای یه سالم و صالحشو بده اگه میخای کنکور قبول شی ی دانشگاه خوب رشته مورد علاقه ت ایشالا

برای براورده شدن حاجت هم دعا کنیم منم دعا کنید و برای برآورده شدن حاجتم ۵ تا صلوات بفرس هر کی فرستاد لایک کنه منم براش بفرستم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.