2777
2789
عنوان

آدرس شوهر زنه رو چطور پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10608 بازدید | 498 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روابط جنسی رو پزشک قانونی چک میکنه و اگر در شش ماه گذشته روابطی بوده باشه اعلام میکنن. 

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
می‌خوام با این کار بهش فشار بیارم حضانت بچه ها رو بده

میتونی اینودستت اهرم فشارقراربدی واگه جرمشون حتمی شدبگی رضایت رودرشرایطی میدم که حضانت وسرپرستی بچه هاروبه من بده چون هردوش رونگیری بعدامیتونه بچه هاروبگیره ازت بگوهم حضانت هم سرپرستی شون رومیخام 

خدا لعنت کنه خونه خراب کنارو 😑😑

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
دزفول

منم اندیمشک کدوم ارایشگاه

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
میتونی اینودستت اهرم فشارقراربدی واگه جرمشون حتمی شدبگی رضایت رودرشرایطی میدم که حضانت وسرپرستی بچه ...

اگه ثابت هم نشه برا دادگاه میگم آبروتو میبرم تهدیدش میکنم نظامی اون مردک 

پیاما واتم میشه در بیارم برا ی جریان دونه دونه پیاما وات رو در اورده بودن داده بودم قاضی دادگاه 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
شما کدوم آرایشگاهی

ن من اندیمشکی هستم اما همه ی آرایشگاه رو میشناسم بگو تا برات بپرسم