داستانم مفصله تو تاپیکهام یه گوشه از زندگیم گفتم در حال طلاقم خونه بابام پسرم رفت پیش پدرش دیشب موند امروز برگشت به شماره برام آورد رو به کاغذ با دستهای کوچلوش نوشته بود میگه مامان این زنه با بابا حرف میزنه بنده خدا پسرم اسم زنه رو همونطور که شوهرم سیو کرده نوشته به اسم پست بانک سیو کرده رد ش زدم فهمیدم کیه و کجا کار میکنه بچه داره اما نمیدونم شوهر داره یا مطلقه چطور بفهمم؟؟؟؟؟؟؟اگه شوهر داره چطور آدرس شوهرش پیدا کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا. اگه از دادگاه نامه بگیرید ،تو یا شوهر زنه کارای پرینت پیامای واتساپ رو بکنید .پرینت میدن بهتون. ...
یه نفرقضیه ی خیانت داشت زنش به پلیس فتاشکایت کرده بودشوهره بخدا پلیس ها بامجوزریختن خونه ی زنه دنباله گوشیش میگشتن ،ردش روباجی پی اس گرفته بودن ،تمام عکس ،صدا پیام همه چی رودرآورده بودن ساعت وتاریخ وروزش همه چی ،بعدپلیس فتا ارجاع داد دادگاه قاضی پدره زنه وپسره رودرآورد،محکوم شدن هردو
الهی الهییییی؛؛؛؛تازه بچه هام میگن مرد همسایه طبقه بالایی اومده ب این باباشون گفته بریم دنبال خانمت بیاریمش زندگی کنید گفته نه اصلاااا و ابدااااا کثافت فکر میکنه من هنوز منتظرشم