نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم طاق باز که می خوابی خوب نیست بیشتر به سمت راست و چپ بخواب
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
من طاق باز می خوابیدم نمی دونستم ضرر داره بند ناف سه دور دور سر بچه ام پیچیده بود خدا کمک کرد سزارین شدم
میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا ))
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من دو بار تو خواب طاق باز شده بودم ولی جنین تکوناش عادیه میترسم بهش اسیب دیگه ای زده باشه
نه بابا همه اینجوری میشیم تو خواب اما نمیتونی که بیشتر از پنج ده دقیقه بمونی بیدار میشی چیزی نمیشه
بعد ۳۰ دقیقه پریدم کل کمرم درد میکرد پاشدم نارنگی خوردن جنین لگداش عادی بود ولی خیلی ترسیدم
یه چیزی بذار پشت کمرت که بهش تکیه بدی جلوگیری کنه از طاف باز خوابیدنت یا بالش بارداری بگیر