سلام شب همتون بخیر
من پشت کنکوریم برای باردومی که میخوام کنکور بدم من ۳تاخواهربرادرکوچکترازخودم دارم که خوب همشون ۱۳ یا۱۴سال بیشتر ندارن به طبع خونه شلوغی هم داریم
من سال اول از هیچی تلاشی کم نگذاشتم شاید به خاطر کرونا از عید به بعد یکم ساعت مطالعه اومد پایین اماهرجوربود خودمو تا کنکور کشیدم کم هم خرج نکردم بابت مشاوره ای که از عید به بعد دلمون کرد کلاس ریاضی که از آبان کنسل شد پولم رفت
به غیرهمه اینها به خاطر بچه بزرگتر بودن چه شب هایی که بیدار موندم باخواهربرادرم درس کارکردم یا چه روزهایی که تو خونه انقدشلوغ بود که روزاموازدست دادم
امسال فقط مشاور گرفتم ولی از روزی که شروع کردم تاحالا هزارتا مشکل برام پیش اومده مشکلات پارسال که هیچی کیست اندومتریوما هم که امسال اضافه شده درردهایی که مثل امروز نصفه درساموبه خاطرش ول کردم اعصابی که از پارسال تاحالا نابود شد واضافه وزنی که تو نگاه اول هرفامیلی میبینم بهش اشاره میکنه
مشاورمم هر دفعه زنگ میزنه میگه وای چقدرتوسرد بی حوصله ای اونوقت پارسال همین موقع مشاور میگفت توچراانقد بیش فعالی
دارم دیوونه میشم تمام خانواده ام امیدشان به اینه من موفق بشم دست خانواده بگیرم اونوقت من..😭😭😓😢