2777
2789
عنوان

شما بودین ادامه میدادین؟!

118 بازدید | 12 پست

سلام شب همتون بخیر

من پشت کنکوریم برای باردومی که میخوام کنکور بدم من ۳تاخواهربرادرکوچکترازخودم دارم که خوب همشون ۱۳ یا۱۴سال بیشتر ندارن به طبع خونه شلوغی هم داریم

من سال اول از هیچی تلاشی کم نگذاشتم شاید به خاطر کرونا از عید به بعد یکم ساعت مطالعه اومد پایین اماهرجوربود خودمو تا کنکور کشیدم کم هم خرج نکردم بابت مشاوره ای که از عید به بعد دلمون کرد کلاس ریاضی که از آبان کنسل شد پولم رفت

به غیرهمه اینها به خاطر بچه بزرگتر بودن چه شب هایی که بیدار موندم باخواهربرادرم درس کارکردم یا چه روزهایی که تو خونه انقدشلوغ بود که روزاموازدست دادم

امسال فقط مشاور گرفتم ولی از روزی که شروع کردم تاحالا هزارتا مشکل برام پیش اومده مشکلات پارسال که هیچی کیست اندومتریوما هم که امسال اضافه شده درردهایی که مثل امروز نصفه درساموبه خاطرش ول کردم اعصابی که از پارسال تاحالا نابود شد واضافه وزنی که تو نگاه اول هرفامیلی میبینم بهش اشاره میکنه

مشاورمم هر دفعه زنگ میزنه میگه وای چقدرتوسرد بی حوصله ای اونوقت پارسال همین موقع مشاور میگفت توچراانقد بیش فعالی

دارم دیوونه میشم تمام خانواده ام امیدشان به اینه من موفق بشم دست خانواده بگیرم اونوقت من..😭😭😓😢 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالامگه همه کسایی که دانشگاه رفتن ومدرک گرفتن موفقن؟؟

وای برای من تنها راهمینه کم تو دبیرستان و بعدشم تو این دوران کنکور براش زحمت نکشیدم از طرفین نمیتونم قید علاقه اما بزنم فقط شرایط هیچ وقت باهام یار نیست عزیزم

وای برای من تنها راهمینه کم تو دبیرستان و بعدشم تو این دوران کنکور براش زحمت نکشیدم از طرفین نمیتونم ...

اگه بتونی برای تربیت معلم بخونی خیلی عالی میشه ازهمون اولش استخدامی 

نگران نباش حتماایندفعه یه رتبه ی خوب ویه رشته ی عالی قبول میشی

و یه چیز دیگه، پیام نور یا علمی کاربردی یه رشته خوب تو شهرتون بخونی هزینه ش زیاد نمیشه، چون هر ترم بهت وام میدن ۴ درصد و بعد فارق التحصیلی قسط بندی میشه، باز اگه در سطح متوسط هستین به رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد هم فکر کن، چون استخدام راحتتره و اون هزینه ای که شده جبران میشه، با یه وام کل دوران تحصیلتو میگذرونی، فقط تلاش کن بقیه شو بسپار به خدا انشال. موفق میشی

پسرم تاج سرم