2777
2789
عنوان

ناز و عشوه!!!!

278 بازدید | 11 پست

من ناز و عشوه رو بلد نیستم شوهرمم خوشش نمیاد اصلا یبار غیر عمد یه چیزی به شوهرم گفتم صدام بچگونه است لوس لوسی هم حرف زدم اصلنم دست خودم نبود عشوه خرکی هم نبود اصلا شوهرم گفت چرا لوس حرف میزنی؟!!!شوهر شما در این باره چه برخوردی داره با شما؟

برای کسانی که به وجود خدا ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسانی که به وجود خدا ایمان ندارند هر توضیحی اضافه است.

منم بلد نیسم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهذ من دوست نداره بچه گونه حرف زد رو ولی همینکه بجایی اینکه کنارش صدام بالا نره و اینا میگه عشوه و ناز زنونه 

ولی من خودم نازو  عشوه رو تو رفتار دیدم بهتر جواب میده 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

من مجردم

وقتی با دوستامم گاهی بچگونه میحرفیم 

ولی اصلا بچگونه هم حرف نمیزنم  تو جمع و پیش غریبه ها و اینا اما گاهی بعضی حرفام و کلماتم یه جوری میشه، دست خودمم نیست، یه بارم مشاورم بهم گفت چه بامزه میگیییی😐😐😐😐😐😐ولی من نرمال بودم

به نظرم پیش میاد دیگه، حساس نباش 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

من با صدای بچگونع حرف نمیزنم ن خودم ن اون خوشش نمیاد اما لووووس هستم تا دلت بخاد اونم میگه بچه اوردم بزرگ کنم بغلم میکنه میگه جوجه خودمی موقع حرف زدنم با کلی اب و تاب میگم بهش با ذوق اونم خیلی خوشش میاد