2777
2789
عنوان

نماز شب چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 31 پست

سلام عزیزم نماز شب چهار تا دو رکعتی مثل نماز صبح مثلا چهار تا دورکعت میخونی هربار نیت میکنی دورکعت نماز میخوانم قربه الی الله  بعد دو رکعت نماز شفع ویک رکعت وتر

تو یک رکعت وتر اون چهل نفر میتوته اطرافیانه خودت باشه  اصلا نیاز نیست حتما ادمای خاصی باشند .... بعد ۷۰ استغفار ۳۰۰ الهی العفو ۳۰۰ شکرا 

نماز شب نماز مستحبی هست حتما نیازنیست تمام رکعتهاش خونده بشه هرچقد میتونی تو حالت نشسته هم میتونی من معمولا  اگر توفیق بشه سه رکعت اخر را میخونم اون ذکرهای رکعت وتر را هم هرچقد بتونم اون چهل نفر هم از علما و مراحع شهدا هرچی یادم بیاد بعد پدر ومادر و خواهر برادر و دوستان خانواده همسر

اللهم جعلنی من التوابین.

4تا دورکعتی عین نماز صبح 2رکعت نمازشفع 1رکعت نماز وتر بیشتر ثواب توهمین 1رکعت که نزدیک اذان صبح بخونی توقنوت وتر 7مرتبه هذا مقام عائذبکه من النارمیگی بعد70تا استغفار بعد 40تامومن میتونی اینو بیست بار بگی الهم اغفرللمومنین والمومنات والمسلمین والمسلمات بعدم 300العفوبعدم دعای فرج و دعاهای دیک بعد نماز هم استغفار صلوات خیلی خوبه

خداکنه همه مستاجرا خونه دار بشن😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش هم یه نماز یک رکعتی می خونی به نام نماز وتر قبل این نماز که اون دور رکعت قبلی  رو توضیح نماز شفع بود

حالا توی این نماز یه رکعتی بعد حمد سه تا قل هو الله احد می خونی بعدش سوره فلق بعدش سوره ناس بعدش قنوت که برای چهل تا مومن دعا میکنی از خانواده تا دوست و آشنا .مثل میگی اللهم اغفر لی مریم .یا اسم های دیگه 

۲ رکعت نافله شب   مث  نماز صب .

۲ رکعت نافله شب 

۲ رکعت نافله شب 

۲ رکعت نافله شب 

۲ رکعت نماز شفع   مث نماز صب 

۱ رکعت نماز وتر 

بعد از حمد و سوره       قنوت می گیری   

در قنوت    

دعایی ک همیشه  تو قنوت میخوندی رو بخون  بعد 

۴۰ نفر  رو دعا کن  اینجوری 

مثلا

اللهم اغفر پدرم و مادرم 

اللهم اغفر شهید ابراهیم هادی 

اللهم اغفر شهید بهشتی و.....

بعد ۷۰ بار استغفرالله ربی و اتوب الیه بگو 

بعد ۷بار  هذا مقام العائذه بک من النار 

بعد  ۱۰۰ یا ۲۰۰ یا ۳۰۰ بار   الهی العفو   ،   رکوع و .....

🍒🍹

اول 4 نماز دو رکعتی یعنی 8 رکعت به نیت نماز شب میخونی بعد دو رکعت که رکعت اول حمد و توحید وناس و رکعت دوم حمد وتوحید وفلق بدون قنوتذبه نیت نماز شفع میخونی بعدش یک رکعت با حمد 3 توحید یک فلق ویک ناس بعد دعای قنوت و 40 م. من دعا کردن اللهم اغفر فلان یا اللهم اغفر للمومنین والمومنات بعدش 70 مرتبه استغفار بعدش 7 مرتبه هذا مقام تلعائذ ومن النار بعدش 300 مرتبه العفو و نهایتا رب اغفرلی وارخمنی وتب علی انک انت التواب الرحیم رکوع سجود تشهد وسلام و تسبیح حضرت زهرا(س) التماس دعا

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

۴ تا دو رکعت ب نیت نماز شب (مثل نماز صبح)

ی ۲ رکعت ب نیت شَفع 

شفع رکعت اول حمد+ناس

رکعت دوم حمد+فلق

وِتر ۱ رکعت

حمد+۳توحید+ناس+فلق

در قنوت

۱_ ۷۰ مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه

۲_ برای ۴۰ نفر دعا کن

۳_ ۷مرتبه هذا مقام العائذ بک من النار

۴_سپس بگو رب اغفرلی و ارحمنی و تب عَلَی انّک انت التواب الرحیم 

بعد رکوع و سجود و سلام

بعد پایان نماز تسبیحات اربعه

التماس دعا

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
خودتو اذیت نکن هرچقد تونستی بخون مهم اینه دلت وصل بشه ..... ان شاالله اجابت دعات باشه

اگر بتونم همشرو میخونم ولی یه کم فراموشکارم نونیم ساعت یه جز قرانو میخونم ولی تاحالا نمازشب نخوندم اگر یاد بگیرن ولش نمیکنم

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
سلام چهار تا دور رکعتی هست مثل نماز صبح .بعدش یه دو رکعت هست که رکعت اول بعد حمد سوره ناس .در رکعت د ...

پست آخر کامل توضیح دادم

اصلش قنوته

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
اگر بتونم همشرو میخونم ولی یه کم فراموشکارم نونیم ساعت یه جز قرانو میخونم ولی تاحالا نمازشب نخوندم ا ...

ان شاالله توفیق حاصل میشه .. اجابت دعا باشه و خدای مهربون لبخند قشنگی بهت بزنه و کیف کنه از بنده خوبش

اللهم جعلنی من التوابین.