2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده میکنم خوبه برامن

قیمتش نمیدونم ولی گرون فک نکنم باشه

رنگشم نمیدونم چجور بگم ب قرمز میخوره یکم

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
من استفاده میکنم خوبه برامن قیمتش نمیدونم ولی گرون فک نکنم باشه رنگشم نمیدونم چجور بگم ب قرمز میخو ...

یعنی جوش هات کامل داره میره 

مگه خودت نخریدی ؟؟

دوست دارم زندگی رو💜⚘
یعنی جوش هات کامل داره میره  مگه خودت نخریدی ؟؟

پارسال خریدم اخه

یادم نیس قیمتشو

بیین اینک فقط بخای جوشو با یع خاک رس حل کنی نمیشه

باید اول عوامل جوش زدنتو چ بیرونی چ داخلی حل کنی

ولی خو وقتی میزنم باعث میش جوش خشک تر شه و صورت پاکسازی شه

درکنارش تونر هم میزنم هرروز 

فک کنم هرروزم نباید بزنی

هفته ای یبار من میزنم

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

خودت خاک رس رو بگیر تفت بده باکتری هاش میره.بعد،یه ق سرکه خونگی بهش،اضافه کن.یه قاشق اب جوش.باید بزاری یک ساعت بمونه رو صورتت بعد اروم میشوری.

یه اب هویج تازه ام بگیر خودت بعد،ماسک تا نیم ساعت هی،مدام با قلمو روی،پوستت بکش.ابرسان فوقالعاده و و عمقی به  پوسته.پروفسور متین این دستور و داد،توی شبکه سلامت.