2777
2789

عزیزان التماس دعا😔🙏🏻

التماس میکنم دعا کنید فردا شوهرم بیاد خونه🙏🏻😔

دو شب خواب به چشام نمیاد

دس به دامن شما نی نی سایتی ها هستم 😔🙏🏻

میگن 40نفر از ته دلشون دعا کنن مستجاب میشه پس خواهش میکنم دعا کنید😔🙏🏻💔😭😭😭😭😭

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله همه حاجت روا بشن

اللهم صلی علی محمد و ال محمد 

التماس دعا

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

التماس دعا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سلام به همتون دوستای خوبم میشه استارتر جان عزیزم برای منم حمد بخونی خیلی دلم گرفته خیلی خسته شدم الان با گریه نوشتم هرچقدر از خدا میخوام بهم حاجتمو نمیده لطفا دوستای خوبم دارم از ته دل ازتون میخوام توروخدا کنار دعاهای خودتون با دل پاکتون برای منم از ته دل دعا کنین به حاجتم برسم تنها ارزومه استارتر بچه ها لطفا برام دعا کنید امیدوارم دلتون نشکنه اگه دوست داشتین یه صلوات مهمونم کنید 😔🖤😭😭😭😭😭توروخدا ازم دریغ نکنید

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
سلام به همتون دوستای خوبم میشه استارتر جان برای منم حمد بخونی خیلی دلم گرفته خیلی خسته شدم الان با گ ...

گلم برات آیت الکرسی میخونم.ان شاالله به حق 5 تن حاجت روا شی.برای منم دعا کن حاجت روا شم.اگه یادت موند موقع زایمان دعام کن.التماس دعا

میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید❤❤