2777
2789
عنوان

چرا اخه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 59 پست
شرمنده اما خیلی حسودی دارم میمیرم نداره انشالله خدا ب توام میده

همش حس میکنم خدا به من ننیده یا اگه بده به سختی میده 

برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر سومی من زودتر از دومی باردار شد ولی الان دومی هم دوتا بچه داره ناراحت نباش توام بچه دار میشی

خدا کنه خسته شدم از انتظار برام دعا کنید😭

خوشحال باش خاله شدن خیلی خوبه خیلی من خواهرم کومکتر از منه ۷ سال قبل من باردار شد.  عاشق پسرش ...

شما دیر باردار شدید حسودی نکردید؟افسرده نشدیدذ

من 5 ساله ازدواج کردم هنوز بچه ندارم ولی به خواهر کوچیکم چند بار گفتم اقدام کن تازه هم ازدواج کرده ...

چرا بچه دار نشدید مشکلتون چیه؟من خیلی حالم بده که چرا خدا به من نداده خجالتم‌میکشم

کاش قضاوتشون نکنیم زود شاید خیلی وقته منتظرن برای بارداری این باعث شده حساس شن وگرنه هرکسی از خاله ش ...

اره عزبزم من منتظر بچه اما اون بچه نمیخواست و خدا بهش داد

شما دیر باردار شدید حسودی نکردید؟افسرده نشدیدذ

اصلا.

واقعا واسه خواهرم خوشحال بودم.

و بعد بچه اش به دنیا اومد عاشقش شدم واقعا ذوقی که واسه تولد اون کردم واسه بچه ام کمتر بود.

میدونم عزیزم درکت میکنم  من خودم ٨ ساله ک منتظرم خیلی وقتادلم میگیرع ولی بازم امیددارم و صبرمی ...

شما مشکلت چیه عزبرم؟

هرچی خدا بخواد عزیزم ناراحت نباش     انشالله یه جوری میشه که دوتاتون بچه هاتون هم سن میش ...

انشا الله که همینی که میگی‌میشه من خیلی افسرده و نا امیدم

شما مشکلت چیه عزبرم؟

من و همسرم هردوتامون ازمایش دادیم و چن تادکتر رفتیم میگن ک مشکلی ندارین ونیاز ب دارو نیس

ولی بازم بچه دارنشدیم 

نمیدونم حتمن خدانمیخواددیگ 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

دلداری نمیدید توهین نکنید  خوب الان دلش شکسته ناراحته

من با استارتر بودم ن با شما!

توهین نبود خودش متوجه منظورم شد

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
همش حس میکنم خدا به من ننیده یا اگه بده به سختی میده 

من از یه لحاظ دیگه کاملا درکت میکنم چیزی رو که میخوام خدا به همه اطرافیانم میده جز من و کار من فقط شده حسرت اما هنوز به حکمتش و اینکه اون صلاح منو بیشتر میخواد اعتقاد دارم

نگران نباش عزیزم انشاالله خدا یه فرزند سالم و صالح بهت بده😙😍

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟