بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من و همسرم هردوتامون ازمایش دادیم و چن تادکتر رفتیم میگن ک مشکلی ندارین ونیاز ب دارو نیس
ولی بازم بچه دارنشدیم
نمیدونم حتمن خدانمیخواددیگ
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
همش حس میکنم خدا به من ننیده یا اگه بده به سختی میده
من از یه لحاظ دیگه کاملا درکت میکنم چیزی رو که میخوام خدا به همه اطرافیانم میده جز من و کار من فقط شده حسرت اما هنوز به حکمتش و اینکه اون صلاح منو بیشتر میخواد اعتقاد دارم
نگران نباش عزیزم انشاالله خدا یه فرزند سالم و صالح بهت بده😙😍
میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست .. گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟