2777
2789
عنوان

الان هوس چی کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشماره چی ابجی؟سیمکارتم رو گوشی خودم باشه

اگه اینستا منظورته با جیمیل یه دقیقه هم طول نمیکشه که بیاد بالا

شماره نه مگه اینکه گوشیتو برداره کد رو بزنه

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
ممنون عزیزم..

خواهش میکنم

جیمیل و شماره اینستاتو تغییر بده

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
شما هم بیا دو سوته‌ برات آماده میکنم با کشکی‌ که خودم درست کردم 

عزیزم مرسی از مهمان نوازیت اسمشو که نوشتم دیگه نتونستم خودمو نگه دارم رفتم پختم زدیم به بدن جاتون خالی  

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
 عزیزم مرسی از مهمان نوازیت اسمشو که نوشتم دیگه نتونستم خودمو نگه دارم رفتم پختم زدیم به بدن ...

نوش جونت 

شما چطور درست میکنید؟در کنارش چی میارین‌ سر سفره؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
نوش جونت  شما چطور درست میکنید؟در کنارش چی میارین‌ سر سفره؟

پیازداغ فراوان بعد یه پیمونه گردو توش تفت میدم زردچوبه و فلفل و یه کوچولونمک یه حبه سیر اگر خواستی بعد نعنارو که ریختم توش سریع کشک میریزم توش هم میزنم چندتا جوش کوچیک زد تمام کنارش سبزی خوردن که امشب نداشتیم 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
چی پختی شیطون؟

خوراک گوشت 

بالاخره شوهرم اومد جات خالی شام کردیم  خیلی گرسنه بودم اینقدر خوردم الان نمیتونم تکون بخورم 😂

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))