2777
2789
میگه یک ماه از دوستیمون بگذره اگه خوب بودی بهت گوشی اپل ۶ میدممیگه می‌خوام جای شوهر نداشتت باشم  ...

با این همه پول ازش نپرسیدی چرا ازدواج نکرده

یه کم عجیبه به نظرم مراقب باش

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو میخام برم فلان کار رو بکنم، اگه تعارف کرد تو تعارف نکن اگه ک نکرد هم متوجه میشی ک چاخان کرده ...

مثلاً دیروز نت نداشتم 

آخر شب ب نت مامانم وصل شدم 

بهم پیام داده بود چرا ب من نمیگی ک برات شارژ بفرستم ک نت بگیری

3 سال پیش ولی همون موقع هم مفت نبود

والا یه کادوی ساده و کوچیک میگیری میاری خونه نمیدونی تو کدوم سوراخی پنهونش کنی اینا ماشین به این گندگیو میبرن پس بابای طرف نمیگه اینو از کجا آوردی

نه برام نخریده نمیخوامم بخره خیر سرش هفته بعد هم سالگرد عروسیمونه باهاش قهرم و برام مهم نیست نمیخوام ...

این قهرها برنامه ریزی شده نیستن ب نظرت؟؟ 🤔🤔

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
از یه چیز ارزون قیمت شروع کن حالا ببین چی میشه😂اگه حساب کرد ک ادامه بده اگه به رو خودش نیاورد بپیچو ...

ایول راه حل خوبیه 

بهش گفتم میخوام برم پاساژ فلان گفت میخوای لباس زیر بخری گفتم آره 

گفت خودم میام دنبالت ک باهم بریم برات بخرم

والا یه کادوی ساده و کوچیک میگیری میاری خونه نمیدونی تو کدوم سوراخی پنهونش کنی اینا ماشین به این گند ...

حتمن باید بره تو خونه پارکش کنه؟ 300 میلیون کادو گرفته ی جا میزارتش دیگ ،والابرا نن بخرن من میرم 2000 متر دورتر پارکش میکنم

این قهرها برنامه ریزی شده نیستن ب نظرت؟؟ 🤔🤔

نه من خودم قهر کردم پارسال ولی شاید برنامه ریزی شده بود اخه الان دو سال خونه شم تولد سال اول ازدواج هیچی برام نخریده روز زن رفت برام سفال بگیره سفارش داد هنوز بعد دو سال نرفته بیاره سالگرد عقد گفتم گفت سالگرد عقد نیست عروسی مهمه عروسی قهر کرد پارسال روز زن نگرفت سالگرد عقد باز گفت حساب نیست با کلی غر و دعوا امسال برام تولد گرفت یه ادکلن اونم خواهرش رفته بود خریده بود از کنار خیابون الانم که قهرم برام مهم نیست دیگه کاش زودتر بشه دیگه نبینمش

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...