2777
2789
عنوان

کیا شدیدا به همسرشون وابسته هستن؟؟

170 بازدید | 10 پست

خیلی بده .قشنگ حس میکنم از خودم دورش میکنم الانم باهام قهر کرده تحمل ندارم و همه اش یجوری میخوام بهش زنگ بزنم.اه کاش میشد یکم درست بشم .خیلی بده 

خدایا مرسی  

درکت میکنم🤕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوايل بودم  رو خودم كار كردم درست شدم

چیکار کردی؟به منم یاد بده الان ۶ ساله که به هم رسیدیم ولی بیشتر از قبل حتی بهش وابسته هستم. مغرور هم هستم ولی نمیتونم خودمو آروم کنم نرم طرفش

خدایا مرسی  

وای منم اونجوریم دو روز بره من همون دو روز حالم بد میشه کلن مریض می شم 

خیلی بده نمی تونم دو روز برم خونه ی مامانم

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
وای منم اونجوریم دو روز بره من همون دو روز حالم بد میشه کلن مریض می شم  خیلی بده نمی تونم دو ر ...

خیلی بده کاش یه راهی باشه.چجوری باید خودمو سرگرم کنم.بچه هم دارم مشغول بشم بهش  ولی حتی به بچه ام نگاه میکنم دلم برای باباش ضعف میره.

خدایا مرسی  
خیلی بده کاش یه راهی باشه.چجوری باید خودمو سرگرم کنم.بچه هم دارم مشغول بشم بهش  ولی حتی به بچه ...

من بچه ندارم ولی وقت هایی که شیفتمون جداست یا باید بریم جای دیگه اماده باش و شیفت بدیم همش دل تنگ می شم اصلا دست خودم نیست ولی یه بار که من مجبور شدم دو ماه برم یه جایه دیگه برای کارم همش کتاب می خوندم و فیلم می دیدم موقعی که تو خونه بودم

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
وااای چ حس شیرینی...سنتی ازدواج کردید؟

تقریبا سنتی بود.همدیگه رو میدیم و دوست داشتیم همو اما باهم حرف نمیزدیم اصلا تا وقتی خانوادسو فرستاد خاستگاری

خدایا مرسی