2821
2789
عنوان

آقایون سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 326 پست
بد بودنشونو قبول دارم بعضیاشون نقاب دارندرست اما خوبا هستن ولی کمن 

اینو قبول کن عمر آدم خوبها کمه 

واسه همینه شک دارم و هرمردی وارد زندگیم نمیکنم 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@نیکی0     بیا اینجا  @golbargam       بدو بیا

اخ جون دعواس؟

کی با کی؟

سر چی؟ 

من با کی؟ 😃😃😃😃😃

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مردای تو نی نی سایت همون بهتر که بترسن و زن نگیرن اولا اینا خودشون خانمن از نظر من دوما یه دختر بی ...

واسه همینه میگن زن مرد نی نی سایتی نشین 🤣🤣🤣🤣

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
بعضی از مشکلاتی که اینجا مطرح میشه و آقایون نمیتونن هضمش کنن به خاطر تفاوت جنسیتیه شخصیت و روحیات خ ...

از نظر من بعضی مشکلات زوجین فقط و فقط بین خودشون باید بررسی و حل بشه 

من یا شما واسه یه شوهر خاین یا سرد چکار میتونیم بکنیم 

یا اون خانمی ک‌میگه من دوست پسری ک دوستم داشت رو بخاطر قدش میخام ول کنم و برم واسه یکی دیگه ک قدش بلنده،،جز تاسف و فوحش چی میشه نصیبش کرد؟؟اصلا با همچین منطقی از کجا باید شروع کرد تا بفهمه کارش درست نیست؟؟

و همین دختر چقد ب خانم های اینجا میتونه حس منفی بده؟؟

بنظرم اخیرا این خانم باید لغو کاربری بشه نه من 

دقت کردی خود مردها تاپیکی از بدی مادرزن و پدر زن و باجناق و .... اینا نمیزنن اگه باشه کمتر هس

مردا تقریبا همگی...هیچ وقت مشکلات زندگی شون رو جار نمی زنن.. اکثرا تو خود می ریزن.. این قانون وقاعده شون هست..ولی ما زنا دوست داریم درد دل کردن..و تایید شدن و.. بخاطر زن بودنمون و سرشتمون..

تا همسرمان بگه بالا چشمتون ابرویی هم هست زود ناراحت میشیم..دقت کردین تو طول زندگی چن بار از همسرمون منتفر و چند بار عاشقش میشیم..

فاصله نفرت وعشقمون یک لبخند و یک اخمه.. 

تعطیل🚫                                                                                 
درووووووغ نگو!!!!!!!! واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چندجا کلیپاشو دیدم فکر میکردم شوخیه میخندیدم!!!!! &nbs ...

تو سایت های ب اصطلاح همسرداری بگرد.یا کتاب هاشو بخون یا ن اصلا بزار ی چیز راحت تر بگم ی سرچ بکن بزن خانومای با سیاست یا سیاست های زنانه یا همین ایده های دلبری و خانومای قری ببین چه چرت و پرتایی تحویل مردم میدن.اره خیلیا از رو اینا زندگی میکنن ب چشم دیدم

واقعا منطقی بود👏👏👏👏👏👏👏👏

ممنونم.

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
دقت کردی خود مردها تاپیکی از بدی مادرزن و پدر زن و باجناق و .... اینا نمیزنن اگه باشه کمتر هس

بس که سیاست مدارن 

مث ما نیستن که زود وااا بدن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
محض اطلاع رسانی میگم فقط. اینجا سایت تبادل نظر و اطلاعات هست. سایت حال و حول و... نشانی اینترنت ...

محض اطلاع همش ربط داره

خودتونم خوب میدونید

فقط تو کف اون اطلاع رسانیتون موندم

دقیقا همتون همینو میگید!!!!😂😂😂😂😂😂😂

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز